Logo vit platta för mobil

Skillnaden som gör skillnaden

Roliga möten avgörs redan i början. Ögonkontakten, kroppsspråket, ordvalen. Vi är väldigt uppmärksamma på andra och anstränger oss för att bidra.

Det är på motsvarande sätt i den digitala miljön på nätet. Här betyder orden ännu mer och här kan du behöva lägga till bilder eller andra illustrationer för att förstärka budskapet. När känslan är att vi drar åt samma håll ger vi av oss själva, hittar lösningar enklare och har roligare.
 
I ögonblicket som det sker kan vi kalla det för vardagens små mirakel. Ju fler sådana möten vi har på en dag, desto bättre mår vi.  Vad krävs för att skapa dessa små mirakel? Tänk Värdskap – det räcker!

Vad är då Värdskap?

Det är ett uttryck för att se andra människors behov och samtidigt växa som människa. Genom att utgå från andra förändrar du dina egna tankar. Det krävs mod att utöva värdskap samtidigt som personlig mognad behövs för att vara trygg i rollen

Med våra gemensamma erfarenheter i kombination med vår passion för service och värdskap skapade vi konceptet "värdskap upphöjt i två" där Christian fokuserar på det "fysiska värdskapet" och jag delar med mig om mina tankar, erfarenheter och trender runt det "digitala värdskapet" på webben.

Föreläsninge eller workshop?

Vi kan göra kortare inspirationsföreläsningar eller anpassade workshops både halv- och heldag efter syfte och behov.

Är vi våra varumärken även på nätet? Kan du få kunden att känna sig lika väntad och önskad vid kontakt med ditt företag på webben, då har du kommit långt...
 /Anna Åxman

Äkthet är en bristvara hos många - för en värdskapare är det utgångspunkten.
/Christian Haneson

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Ny hemsida Halland - sökmotoroptimerad responsiv för mobil Falkenberg, Varberg, Halmstad, Kungsbacka, Laholm.

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook