Logo vit platta för mobil

Värdskap gör skillnaden!

Möten avgörs redan i början. Ögonkontakten, kroppsspråket, ordvalen. Vi är väldigt uppmärksamma på andra och anstränger oss för att bidra.

Det är på motsvarande sätt i den digitala miljön på nätet. Här betyder orden ännu mer och här kan du behöva lägga till bilder eller andra illustrationer för att förstärka budskapet. När känslan är att vi drar åt samma håll ger vi av oss själva, hittar lösningar enklare och har roligare.

I ögonblicket som det sker kan vi kalla det för vardagens små mirakel. Ju fler sådana möten vi har på en dag, desto bättre mår vi.  Vad krävs för att skapa dessa små mirakel?

Tänk Värdskap – det räcker!

Varför Värdskap?

Alla behöver ta del av kunskapen om värdskap. Varje företag, organisation – privat som offentlig – behöver stärka värdskapet för att förbättra sig i konkurrensen. Det är kostnadseffektivt, stärker lagandan i gruppen och ger en ökad förståelse för varandra som individer.

Därför Värdskap

Det är ett uttryck för att se andra människors behov och samtidigt växa som människa. Genom att utgå från andra förändrar du dina egna tankar. Det krävs mod att utöva värdskap samtidigt som personlig mognad behövs för att vara trygg i rollen.

Föreläsning eller workshop?

Vi erbjuder kortare inspirationsföreläsningar och anpassade workshops under en halv- eller heldag.
Kontakta oss för att berätta om ditt syfte och behov så skräddarsyr vi ett koncept för just din grupp.

Med passion för Värdskap

Anna & Christian brinner för att kommunicera värdskap, gör det med passion och bygger förtroende under pågående föreläsning. Som åhörare är du mitt i hela spektrat av mänskliga relationer i den digitala miljön på nätet och i verkliga livet. ”

Lovisa Jacobsson, utbildningsansvarig
Turism- och destinationsutveckling Campus Varberg

Är vi våra varumärken även på nätet? Kan du få kunden att känna sig lika väntad och önskad vid kontakt med ditt företag på webben, då har du kommit långt...
 /Anna Åxman

Äkthet är en bristvara hos många - för en värdskapare är det utgångspunkten.
/Christian Haneson

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.