Logo vit platta för mobil

Värdskap gör skillnaden!


Möten avgörs redan i början. Ögonkontakt, kroppsspråk, ordval. I ögonblicket som det sker kan vi kalla det för vardagens små mirakel. Men vad krävs för att skapa dessa små mirakel? Tänk ”värdskap” – det räcker!
 
Värdskap är ett uttryck för att se andra människors behov och samtidigt växa som människa. Det krävs mod att utöva värdskap.  Varje företag, organisation – privat som offentlig – behöver stärka värdskapet för att förbättra sig i konkurrensen, inte minst om man arbetar inom besöksnäringen. Digitalt värdskap är också något som blir viktigare och viktigare ju mer vi går in i en digitaliserad tidsålder och kan idag vara helt avgörande. Det ökar behovet av förståelse och kunskap om värdskapets betydelse för den digitala miljön på nätet.

Anna Åxman har en yrkesbakgrund från serviceindustrin som entreprenör, affärsutvecklare, projektledare, restaurangägare, marknadskoordinator, destinationsutvecklare och VD inom besöksnäringen, både i Sverige och  internationellt. Hon har arbetat med spännande uppdrag som gjort henne övertygad om hur viktigt värdskap är för besöksnäringen. Sedan 2010  driver hon sitt eget företag med sloganen ”Ett sätt att synas” där hon främst arbetar med webbaserad marknadsföring & affärsutveckling. Anna kommer att ge oss insikter och kunskap om värdskap med extra fokus på digitalt värdskap.
 
Vem vet, kanske bjuder honäven på en eller annan anekdot från hennes 13 spännande år som destinationsutvecklare i St. Petersburg, Ryssland.
 
Hör Anna berätta om hur värdskap gör skillnaden och börjar långt innan gästen kommer!

Varför Värdskap?

Alla behöver ta del av kunskapen om värdskap. Varje företag, organisation – privat som offentlig – behöver stärka värdskapet för att förbättra sig i konkurrensen. Det är kostnadseffektivt, stärker lagandan i gruppen och ger en ökad förståelse för varandra som individer.

Därför Värdskap

Det är ett uttryck för att se andra människors behov och samtidigt växa som människa. Genom att utgå från andra förändrar du dina egna tankar. Det krävs mod att utöva värdskap samtidigt som personlig mognad behövs för att vara trygg i rollen.

Anna brinner för att kommunicera värdskap, gör det med passion och bygger förtroende under pågående föreläsning. Som åhörare är du mitt i hela spektrat av mänskliga relationer i den digitala miljön på nätet och i verkliga livet. ”

Lovisa Jacobsson, utbildningsansvarig
Turism- och destinationsutveckling Campus Varberg

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.