Logo vit platta för mobil

Anna Åxman - webbdesigner & konsult Hemsida24

Behöver du ny hemsida eller har du redan en hemsida i Hemsida24? Jag är webbstrateg, seo- & webbkonsult med en konstnärlig ådra och en yrkesbakgrund som entreprenör, affärsutvecklare, projektledare, marknadskoordinator och VD inom besöksnäringen. Jag har stor passion för sökmotoroptimering (SEO) entreprenörskap, värdskap, service, sälj, marknadsföring och grafisk formgivning. 

Min profession är sökmotoroptimering, affärsutveckling, webbdesign, marknadskommunikation och webbstrategi. 

Sedan 2010 driver jag mitt eget företag "Anna Åxman - Ett sätt att synas" där jag  som konsult hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärke på webben. Utöver min roll som konsult i Hemsida24 har jag med åren hunnit skapat över 180 hemsidor i Hemsida24. Några av dem kan du se under referenser här >

Som konsult i webbverktyget Hemsida24 kan jag hjälpa dig med: 

1. att få besökare till hemsidan
2. att få besökaren att stanna kvar, utforska och ta del av innehållet
3. att få besökaren till en handling (kundkonvertering)  t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något

Kompetens

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Konverteringsoptimering
  • Webbaserad marknadskommunikation (Sociala Medier)
  • CRM
  • Grafisk design

Priser

  • Grunddesign och sökoptimering av ny hemsida inkl integritetspolicy max 6 sidor:  9 985 kr + moms
  • Omarbetning eller sökoptimering av befintlig hemsida 850 kr/timme eller enligt offert.
  • Det har blivit allt vanligare att mina kunder vill vara delaktiga i skapandet av sin nya hemsida.  Därför erbjuder jag även denna möjlighet framförallt för kunder i och nära Halland. Vi träffas då vid ett par tillfällen och arbetar tillsammans. Där emellan får kunden arbeta individuellt med sina "hemläxor".  Fördelarna med att arbeta tillsammans är många bla lär sig kunden hantera verktyget Hemsida24.
  • Support och kontinuerlig hjälp och uppdatering av hemsidan 790 kr/timmen eller enligt överenskommelse. 

Placering

Halland – men för mig finns inga geografiska gränser, jag hjälper till där behoven finns, från Karesuando i norr till Trelleborg i Söder.

Arbetssätt

I ett inledande samtal pratar ni igenom företagets image och målet med hemsidan. Baserat på önskat innehåll, funktioner, layout, sökord och struktur som framgår under samtalet skapar Anna ett offertförslag. Efter godkänd offert görs ett första förslag på grafisk formgivning, ett förslag som justeras till dess att du som kund känner dig nöjd. Först där efter görs hemsidan klar för leverans.  

Jag som person

Nyckeln för mig är glädje och samarbete. Genom lyhördhet och tät, personlig kontakt sätter jag mig in i mina kunders målbild och vad de ytterst vill ha ut av samarbetet. Genom min  egen kompetens, erfarenhet och ständiga fortbildning säkerställer jag att alltid ligga i framkant. Därutöver arbetar jag aktivt med gedigna yrkesnätverk med kompletterande kunskap - jag älskar att sammanlänka behov med kompetens.

Jag beskrivs av mina kunder som idérik och entusiasmerande då jag har lätt för att motivera och inspirera.
Min positiva livssyn gör att jag ser dina utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Jag anlitas för min personlighet och förmåga att lyssna in, anpassa och leverera. Mina kunder uppskattar min idérikedom,  kreativitet men även den struktur och trygghet de får ihop med mig. 

Välkommen att kontakta mig om du känner att jag är rätt person att hjälpa dig.

Ring eller sms:a 073 700 4515
Mejla till: anna@annaaxman.se


Eller skriv till mig via formuläret nedan. 

få besökare till hemsidan

Ska din nya hemsida skapa fler affärer för ditt företag så ska den också vara sökmotoroptimerad så att dina produkter och tjänster är sökbara och placera sig högt i sökmotorerna.

För att du ska nå framgång med sökmotoroptimeringen av din hemsida måste du först bestämma dig för vad du har för produkter och tjänster, vilka dina kunder är, var kunderna finns och vad de behöver.

Tillsammans gör vi en nutidsanalys och en webbaserad marknadsundersökning som sedan ligger till grund för din nya hemsida.

ditt digitala skyltfönster

Se varje sida på din hemsida som ett potentiellt första intryck   ("skyltfönster"). Finns del olika alternativ för besökaren att välja på? Vad vill DU att besökaren ska göra?

Genom att göra det lätt för besöken att navigera på hemsidan och hitta "klickbara" alternativ med texter som uppmuntrar till aktivitet ökar du chansen att göra besökaren till kund.

gör besökaren till kund

Se din nya hemsida som ditt  "digitala skyltfönster".  Den ska  stärka ditt varumärke genom att förmedla känslan av ditt företag, produkter och tjänster. Du har bara tre sekunder på dig att göra intryck på besökaren. Är hemsidan tilltalande och intressant så ökar chansen att besökaren stannar kvar och utforskar innehållet.
 

vad kostar en hemsida?

Hur mycket din färdiga hemsida kommer att kosta beror på design, hur mycket produkter/tjänster du har att erbjuda, vad du vill vara sökbar på och vilka funktioner hemsidan ska innehålla.

prisexempel hemsida

Hemsida 5 sidor inkl. sökmotoroptimering  8900 kr + moms

I det priset ingår konsultation, grafisk formgivning och sökmotoroptimering.

Även sökordsanalys och sökoptimering av din hemsida ingår vilket gör att du blir synligare i de organiska söken i sökmotorer så som Google.

Kostnad för webbhotell + domännamn tillkommer 

Vill du ha en hemsida med fler sidor och undersidor så kostar varje extra sida 695 kr + moms och 975 kr + moms
om de ska vara sökmotoroptimerade.

Önskar du där utöver extra funktioner så som beställningsformulär, logo på bilder etc tillkommer timavgift på dessa tjänster enligt offert.

När det är dags att publicera hemsidan kan du också välja att köpa lite extra konsulttimmar där du vi tex gemensamt går igenom de administrativa funktionerna i Hemsida24 så att du känner dig trygg med hur vertyget fungerar och själv kan fortsätta att arbeta med uppdatering av information och sidor på din nya hemsida.

På sidan referenser ser du några av hemsidor jag har gjort.

så här arbetar jag

I den mån det går vill jag helst besöka och intervjua dig som kund för att få känslan för ditt företag och syftet med din nya hemsida. Kan vi inte träffas så gör jag en längre telefonintervju.

Under intervjun förekommer det ofta att vi kommer in i en kreativ process där vi bollar olika idéer, lösningar och till och med affärsutvecklar.

Baserat på vårt samtal och gemensamma beslut om struktur, utseende och funktioner tar jag sedan fram ett första offertförslag.  I priset ingår även en genomgång av verktyget Hemsida24 så du känner dig bekväm och kan ta över administrationen. 

skapa hemsida tillsammans

Det har blivit allt vanligare att mina kunder vill vara delaktiga i skapandet av deras nya hemsida.  Vi träffas vid ett par tillfällen och där emellan får du jobba vidare med "hemläxor".  Fördelen med att vi skapar tillsammans är att du bekantar dig med verktyget under arbetets gång och får en djupare förståelse för hur en hemsida fungerar. 

när du behöver hjälp

Hemsida24 har en supporttjänst inkluderad i verktyget. Behöver du hjälp med lite större förändringar, uppdateringa eller nya funktioner på din hemsida så finns jag nästan alltid tillhands för mina kunder. Jag tar då 750 kr + moms/timme,  minsta debiteringen 30 min.
 

sökmotoroptimering

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.