Logo vit platta för mobil

2012 > 03

Min kund Nette i Halmstad, arbetar med inredning och design av hem, kontor och offentliga miljör. Hon önskade en stilren, enkel och avskalad hemsida. Det resulterade i hennes hemsida "omgivning" som vi lanserade i går www.omgivning.se. En hemsida av det här slaget kan du få för ca 5800 kr, önskar du den riktigt bra sökoptimerad är priset från 7800 kr.

 

Jag önskar Nette all lycka till med sitt företagande & omgivning!

 

Är du intresserad av en sökoptimerad hemsida? Läs mer om mina hemsidor här

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Missa inte chansen! Med start torsdag den 26 april och ytterligare två torsdagar i vår (3/5 & 10/5) kommer Anna Åxman att hålla tre workshops på temat social media och sökoptimering för företagare i Moo:t's lokaler i Kungsbacka. Begränsat antal deltagare, så 1 till kvarn. Och, du kan betala med Nyföretagarchecken. 1 check/workshop eller mot faktura 500 kr + moms. Välkommen!

 

PROGRAM

Torsdag 26/4. Kl. 16-19. Vi inleder med en inspirationsföreläsning & seminarium om affärsnyttan med sociala medier och vikten av att synas med hjälp av sökoptimering. Anna visar framgångs exempel på företag som lyckats och hjälper oss igång med företags sida på Facebook. Max 35 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 23/4 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Torsdag 3/5 Kl. 16-19. Workshop fler affärer med Facebook. Vi går igenom olika inställningar, funktioner och vikten av en marknadsplan, tydliga mål och att lägga upp strategi för sin närvaro på Facebook. Anna bjuder på en rad handfasta råd och tips. Max 18 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 30/4 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Torsdag 10/5 Kl. 16-19. Workshop: Att synas i bruset på nätet är inte en konst, det är "know how" och hårt arbete. När googlade du ditt företag eller dina produkter senast? Anna lär oss om hur man sökoptimerar sin hemsida och ger den en skjuts i social media. Max 18 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 7/5 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Pris: 1 Nyföretagarcheck per tillfälle alternativt 500 kr + moms per deltagare och workshop.

OBS! För giltig anmälan maila till: ekmananna@live.se och uppge hur du önskar betala. Med nyföretagarcheck eller faktura. Om du önskar faktura vill vi att du mailar oss ditt företagsnamn och fakturaadress.

 

Vill du veta om du är berättigad till Nyföretagarcheckar och hur du ansöker så hittar du mer information på Annas hemsida här:
http://www.annaaxman.se/nyheter/nyföretagarchecken

 

Vill du veta mer om företagarnätverket moot:e, besök deras hemsida www.moot.se

 

Välkommen!

Läs hela inlägget »

Efter en näringslivslunch i vår intervjuade Micael Goth på Lime & Lemon Media mig om marknadskommunikation, socual media och facebook ut.

Idag den 22 mars publiserade han min absolut första intervju.

 

"Ett företag ska synas mycket och behöver använda många olika kanaler. Det menar Anna Åxman, som jobbar med sociala medier. För henne är Facebook en kanal för att hitta nya målgrupper.
– Sociala medier är en "gateway", en port för att nå ut, säger Anna Åxman."

 

Du kan läsa hela intervjun på Lime & Lemons Medias blogg här>

Läs hela inlägget »

 Förutom att jag gör hemsidor med känsla, föreläser & håller workshops så är jag konsult och företagsrådgivare

Jag hjälper små och medelstora företag med digital affärsutveckling och marknadsföring på webben. Det kan vara frågor gällande SEO sökmotoroptimering, webbstrategi, webbutiker, att skapa en responsiv, användarvänlig och säljande hemsida och marknadskommunikation i social media.

Läs gärna mer på sidan "konsultation" >

 Anlita mig om du vill ha en responsiv, tydlig och lättanvänd hemsida som är lätt för kunden att navigera på. 

En webbdesign som återspeglar den känsla som dina produkter, tjänster och ditt varumärke står för.
 

En sökmotoroptimerad hemsida där vi tillsammans tar fram relevanta sökord och söktermer så att din hemsidas innehåll placerar sig högt vid sök i sökmotorer så som Google.


En hemsida i ett lättanvänt verktyg som gör det enkelt för dig att hantera och uppdatera själv.

Vi kan till och med göra din nya hemsida tillsammans unde coaching av mig. 
  
Läs mer om  hemsida  här >

 Att hålla föreläsningar och workshops är något av det roligaste jag vet. 

Användarvänliga hemsidor, sökmotoroptimering, webbstrategi, digital affärsutveckling, marknadskommunikation, entrprenörskap och digitalt värdskap är några av de ämnen som jag gärna delar med mig av. 

Varje uppdrag är unikt och jag utformat och anpassar därför  innehållet efter ert syfte och önskan.

Exempel på mina föreläsningar & workshops >

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook