Logo vit platta för mobil

2013

Vad är ditt mål & syfte med din hemsida? När jag i våras blev kontaktad av mjukvaruföretaget Skalarit i Göteborg ville de ha en ny hemsida, men inte för att få fler kunder utan för att få fler & bättre medarbetare.

Efterfrågan på deras IT tjänster är stor och de behöver växa. De söker därför mjukvaruutvecklare som kan hjälpa dem utveckla båda webbapplikationer och backendsystem.
 

Tog med mig fotograf Marie Hidvi www.hidvi.com och for till Göteborg för att möta ledningen & deras personal på hemmaplan. Vi intervjudare & fotograferade i en halv dag och resultatet blev denna nya hemsida där vi lagt fokus på bildspråk och framför allt "vill du jobba hos oss".

Det ska bli spännande och se om de får fler sökanden på sina jobbannonser när de nu hänvisar till sin nya hemsida. Och,  vill du jobba för ett mindre konsulbaserat mjukvaruföretag med kontor i Göteborg där det ges utrymme för innovation och påverkan? Kontakta www.skalarit.se


Välkommen att kontakta mig om du vill ha en offert på en ny hemsida!
Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida
Låt mig presentera Karlsberg Gård, ett litet smulttronställe mitt i Halland (mellan Varberg & Falkenberg). En av de företagspresentationer jag gjort i form av bildspel med text och musik för att skildra deras unika miljö, för minikonferens, kurser, möhippor, släktträffar, kompisgäng, bröllop & fest.

Presentationen har de lagt upp & sökmotorsoptinerat bland annat på YouTube men även på deras hemsida, Facebook sida mm.

En "filmsnutt" som denna är inte så svår att tillverka om du har en stor bildbank att tillgå och det blir ett utmärkt komplement för synas i de organiska söken på sökmotorer så som Google etc om du sökoptimerar presentationen rätt.

Vill du se Karlsberg Gårds presentation kan du prova att söka på YouTube på; konferens, kursgård, bröllop, möhippa, fest, aktiviteter, eller marknadsföring i kombination med Halland eller Varberg. Eller så följer du länken här >>

Kontaka mig gärna om du vill veta mer eller om du önskar prisuppgift för liknande presentation av ditt företag!
 
Läs hela inlägget »
En favorites icon, även kallad "favicon" är en liten bild som representerar en webbsida och visas till vänster om adressfältet i de flesta webbläsare när du besöker en hemsida.

En favicon ger igenkännande för en hemsidas besökare. Faviconer visas även i vissa menyer, i genvägar på datorns skrivbord och i listor som tex "bokmärken".

Så här kan du skapa din egen favicon:

De bästa formaten för en favicon är 16 X 16 eller 32 X 32 pixlar. En sådan bild kan du skapa med ett bildredigeringsprogram som tex. Photoshop. Du sparar då din bild som en .png fil. Där efter kan du kostnadsfritt konventera filen till en .ico. med hjölp av ConvertICO.

Du får sedan gå in i din hemsidas publiceringsverktyg för att där ladda upp din favicon så att den syns i publicerat läge. Du kan hitta funktionen under tex kontoinställningar/kontrollpanel och "avancerat" eller hör med din support. På hemsida 24 lägger du in din favicon under din kontrollpanel/avancerat & SEO om du skrollar en bit ner.

Lycka till och om du inte själv vill eller kan klura ut det så hör av dig till mig så hjälper jag dig för en rimlig peng under hela augusti månad.

Skapa faviconbild: 150 kr + moms
Faviconbild + ladda upp bild: (Hemsida 24) 250 kr + moms

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer eller göra en beställning!
 
Läs hela inlägget »
Har du funderat på hur din hemsida kan hamna högt i placering hos sökmotorer så som Google eller har du fastnat i ditt pågående arbete och inte vet vad nästa steg är? Då är detta kurskvällen för dig! Dagens konkurrens på internet blir allt hårdare och det gäller att din webbsida, produkter och tjänster syns i de obetalda sökresultaten på webben. Med god sökoptimering ser du till att inte missa dina potentiella kunder! Det handlar om att förbättra en webbplats synlighet. Här får du på ett enkelt sätt vägledning (Kursen är avdragsgill för företag!)

Plats: Studieförbundet Vuxenskolans lokaler
Tid: 18:00-21:00
Pris: 700 kr (avdragsgillt för företag)
Omfattning: Ett tillfälle 3 timmar (4 studietimmar)
Kursledare: Anna Åxman

Halmstad: måndag den 23 september
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Varberg: torsdag den 26 september
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Jag håller även GRUNDKURS i FACEBOOK, kurs i att skapa HEMSIDA samt SÖKOPTIMERING (SEO). Information om samtliga höstens kvällskurser hittar du på min hemsida under "Höstens öppna kurser" här >>

 Varmt välkommen!
 
Läs hela inlägget »
Etiketter: sökoptimering, seo, kurs
En kurs för dig som är företagare i Halland och vill använda dig av sociala medier och Facebook för att kommunicera med dina kunder. Under tre kvällar guidar Anna Åxman dig till hur du skapar din företagssida på Facebook, sätter mål och skapar strategier, hur du använder dig av statistiken och en massa nyttiga knep och funktioner för att lyckas med din närvaro på Facebook.

Tid: 18:00-21:00
Pris: 1425 kr (avdragsgillt för företagare)
Omfattning: 3 tillfällen 9 timmar (12 studietimmer)
Kursledare: Anna Åxman

Halmstad: måndagar med start måndag den 30 september
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Varberg: torsdagar med start torsdag 3 oktober
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Jag håller även PÅBYGGNADSKURS i FACEBOOK, kurs i att skapa HEMSIDA samt SÖKOPTIMERING (SEO). Information om samtliga höstens kvällskurser hittar du på min hemsida under "Höstens öppna kurser" här >>

Varmt välkommen!
Läs hela inlägget »
För dig som sedan en tid har en företagssida på Facebook men vill lära dig dess potential, hur du kommunicerar, olika tekniker, annonsera och marknadsföra för att nå ut till en bredare publik. Kursen kräver att du har en företagssida på Facebook och god datorvana.

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan
Tid: 18:00-21:00
Pris: 650 kr (avdragsgillt för företag)
Omfattning: 1 kväll, 3 timmar /4 studietimmar)
Kursledare: Anna Åxman

Halmstad: måndag den 21 oktober
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Falkenberg: tisdag den 22 oktober
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Varberg: torsdag den 24 oktober
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Jag håller även GRUNDKURS i FACEBOOK, kurs i att skapa HEMSIDA samt SÖKOPTIMERING (SEO). Information om samtliga höstens kvällskurser hittar du på min hemsida under "kurser" här >>

 Varmt välkommen!
Läs hela inlägget »
Etiketter: kurs, facebook, social media
En kurs för dig som står i begrepp att skaffa hemsida och vill skapa samt administrera den själv. Under fyra kvällar guidar Anna dig till hur du skapar en användarvänlig, mobilvänlig och sökmotorvänlig hemsida i hemsideprogrammet " Hemsiad24".

Plats: Studieförbundet Vuxenskolans lokaler
Tid: kl 18-21
Omfattning: 4 tillfällen a 3 timmar (4 studietimmar)
Pris: 1750 kr (avdragsgillt för företag)
Kursledare: Anna Åxman

Halmstad: måndagar med start måndag den 4 november
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Varberg: torsdagar med start den 7 november
Mer information och anmälan hos Studieförbundet Vuxenskolan här >>

Jag håller även GRUNDKURS  & PÅBYGGNADSKURS i FACEBOOK samt kurs i SÖKOPTIMERING (SEO). Information om samtliga höstens kvällskurser hittar du på min hemsida under "Höstens öppna kurser" här >>

 Varmt välkommen!
 
Läs hela inlägget »
Etiketter: kurs, sökoptimering, hemsida
Albert Watson: Kate Moss - på THE PHOTOGALLERY HALMSTAD Albert Watson: Kate Moss - på THE PHOTOGALLERY HALMSTAD

I dag var jag med och lanserade hemsidan för ett nytt konstgalleri - THE PHOTOGALLERY HALMSTAD. Ett modernt så kallat pop-upp galleri med internationella konstverk av kända fotokonstnärer.

 

Hemsidan var lite av en utmaning, Gallerist Nette viste precis va hon ville ha. En elegant, flott men samtidigt så enkel och avskalad hemsida som möjligt. Satte mig lite på prov men det är roligt med utmaningar och med medvetna kunder. Även sökoptimeringen är en utmaning. Vilket galleri vill inte ligga höst i sökmotorerna så som googles vid sök på tex galleri, konst, fotokonst för att inte tala om alla de kända fotokonstnärernas namn.

PÅ tal om kända fotokonstnärer så var även det en utmaning, vi fick me samtliga av dem om deras medgivande satt publisera deras fotokonst på THE PHOTOGALLERYS hemsida. Men, det gick bra!

Galleriet är till för dig som kanske redan samlar på konst, älskar fotokonst och vill få hjälp med att hitta unika objekt. Men den är även för dig som är samlare som vill ha råd om fotografer, olika tekniker med mera.

THE PHOTOGALLERY vill nå ut med konsten och ställer ut sin konst på olika platser runt om i Skandinavien. Gallrist Nette kommer även arrangera utställningar, stora som små, på en mängd olika platser och självklart kan du köpa konst direkt av Nette. Ta en titt på hemsidan och slå henne en signal om du hitar något som fångar ditt intresse.

Nu önskar jag Nette & THE PHOTOGALLERY HALMSTAD all lycka och framgång med sitt koncept!

www.thephotogallery.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: sökoptimering, hemsida

Facebook skalar om bilderna men för att få maximal effekt av ditt bildspråk bör du redan från början ladda upp bilderna i rätt storlek. Här är några riktlinjer:

 

Omslagsbild
850 x 315 pixlar

 

Profilbild
180 x 180 pixlar (Kommer skalas om till 160×160 px)

 

Höjdpunkter
843 x 403 pixlar

 

Bilder i loggen och i bildgallerier
De kan i uppförstorat läge bli upp till 681 pixlar men de visas i 403 pixlar bred. Därför är 403 pixlar det minsta måttet du bör använda.

 

Optimal loggbild med budksap för tidslinjen i mobilen

I tidslinjen visas bilden i 403 px bredd. Den optimala bildstorleken för att HELA ditt budskap ska synas bra även i tex mobilflödet är 403 X 403 pixlar!

 

Vill du ha hjälp med att göra bilder för tidslinjen är du välkommen att kontakta mig!

 

Läs hela inlägget »

Idag har jag föreläst för en ny kull företagare på Science Park i Halmstad. Alltid lika roligt att få komma ut i Halland, möta och inspirera entusiastiska entreprenörer.

 

Några av de tips och råd jag lämnade till dem idag var:

 

  • En hemsidan är navet i din verksamhet - sociala medier hjälper dig att bgga ditt varumärke och leda trafik in till hemsidan.
  • Förädla dina stykor och visa dem
  • Ge smakprov vad du kan
  • Måla en känsla av ditt varumärke, dina produkter och tjänster
  • Var inovativ - våga vara unik och prova något eget
  • När du kommunicerar i sociala medier - tänk på tre K´n;                              Kommunikation, Kreativite, Kunden
  • Digitalt värdskap, få besökaren att känna sig önskad och välkommen redan på nätet
  • Planera din insatser, sätt mål och gör en strategi
  • Följ spelets regler, läs användarvillkoren på tex Facebook och gör inga olagliga tävlingar mm
  • Visa passion för din produkt och det du kan - entusiasm smittar
  • Var emotionell - vi känner med magen

Lycka till med din nätnärvaro och kontakta mig om du vill veta mer!

 

Anna

Läs hela inlägget »

Har du någon gång kännt att du inte själv styr din marknadsföring, att du kanske till och med har missat en möjlighet att skapa PR eller "brus" runt ditt varumärke, dina produkter eller dina tjänster?

 

Mitt råd är, skriv ned en strategi för din marknadsföring i sociala medier & webben och inkludera dem i din aktivitetsplan och schemalägg dem i god tid i den almanack. Själv använder jag mig av googles kalenderverktyg som jag synkat till mobilen och där jag får en liten allert när det är dags.

 

När du planerar din marknadsföring, marknadsaktiviteterm kampanjer och PR insattser så är det bar att ha koll på olika aktiviteter både i ditt närområde, events i din stad, i din kommun, i Sverige och kanske även internationella händelser. Saker som du tror kan antingen påverka din verksahet på ett eller annat sätt.

 

Gå in på din orts tursit- eller eventsida och ha koll på de event du tror du kan dra nytta av. Det kan vara en MC-mässa, ett häst evenemang, bröllopsmässa, en konsert, idrottstävling, teaterföreställningar, stadsbesök mm.

Kanske kan du dra nytta av dessa aktiviteter och skapa en speciell temadag, temahelg eller temaaktivitet för ditt företag.

 

Det finns också en uppsjö med internationella eller med lokalt förankrade temadagar så som 18/1 Nalle Puhs dag, 1, 15/2 Geléhallonensdag, 28/2 Internationella Musarmsdagen (kanske något för mig), 12/4 Lakritsensdag, 13/4 Surdegsbrödetsdag, 14/4 Såpbubblansdag, 2/5 Harry Potterdage, 4/5 Star Warsdagen, 5/5 Nässeldagen, 13/5 Barnensdag, 22/5 Picknickdagen etc. Det finns nästan minst en dag varje dag året runt som kan firas eller uppmärksammas. En bra förteckning över alla möjliga dagar vi firar hittar du här på länken till http://temadagar.se/kalender-2013/

 

Titta igenom almanackan, försök hitta "dina dagar" de dagar du kan göra något unikt runt för din verksamhet och försök tänka "out of the box". Bäst är det om du kan ta dig till en plats utanför din vanliga arbetsmiljö där tankarna kan flyga fritt.

 

Själv tänker jag bäst när jag metar, är ute i skogen eller går långpromenader. Därför har jag alltid en liten grön "idébok" i fickan eller väskan.

 

Lycka till!

Läs hela inlägget »
Etiketter: marknadsföring, tips

Här kommer en lista på 26 råd för att lyckas med er närvaro i sociala medier så som Twitter, Facebook, Blogg mm. Vad skulle du lägga till på den här listan? Lämna gärna ditt tips med en kommentar nedan. Önskar er alla en riktigt härlig & GLAD PÅSK!

 

Lika självklar som man säger, "Om du bygger det, så kommer de," vi vet alla att bara för att vi bygger en social media närvaro, gör folk inte trolla börjar knacka ner vår dörr.

 

I stället måste vi uppmuntra människor att komma till våra sociala sidor och när de väl är där, vi måste skapa tillräckligt med värde för dem att hänga runt. Och genom dessa upprepade utbyten kan vanliga användare blivit regelbundna besökare och värdefull leder.

 

Förutsättningar för att skapa den absolut bästa närvaro på Twitter, Facebook, LinkedIn och bloggar. Låt oss nu rikta vår uppmärksamhet mot att utnyttja kraften i dessa ansträngningar för generering.

 

1. Tillgångar

Som en del av din marknadsförings plan i sociala medier föreslår jag att företag undersöka sociala medier och online tillgångar för att se vad de kan utnyttja för full sociala medier engagemang. Sju viktiga tillgångar: plats, människor, historier, bilder, video, ljud och ord för att hjälpa oss tycker om att engagera mer fullständigt.

2. Varumärkes meddelande

Användare vill identifiera sig med ett varumärke. Ta tex. Nikes identitet som ett exempel, "Kunderna köper Nike eftersom märket ger dem förtroende att lyckas, ungefär som en effektiv coach ."Vad är ditt varumärkes budskap? Vad bör användarna veta om dig?

3. Övertygande meddelanden

Använd övertygande budskap för hela din kommunikation. Skräddarsydda meddelanden som användarna kan relatera till och som de inte kommer att kunna motstå. Dessa är i allmänhet de meddelanden som talar som riktiga människor och inte marknadsföring spinn.

4. Indelningar

Eftersom det finns en enorm mängd av konkurrenter som slåss om konsumenternas uppmärksamhet i de sociala medierna kommer de företag som kan differentiera sig att utmärka sig och få uppmärksamhet. Skapa anmärkningsvärt innehåll.

5. Etikett

Ta för vana att praktisera god etikett. "Definitivt inte skriva om och bara länka till dina egna saker, sidor, produkter. Istället, bana väg för att främja andra frikostigt. "

6. Feedback

Användare som skriver kommentarer och ställa frågor uppskattar att få feedback. Gör det till en regelbunden vana att ta dig tid att svara.

7. Google

Kom ihåg att sociala medier uppdateringar tex det du skicka via din blogg, Facebook-sida, tweets och YouTube-kanal visas i sökresultat, också. Aktiva sökare söker efter information, och att då led trafik till dina sidor är ett utmärkt sätt sprida ditt varumärke och att nå potentiella kunder.

8. Hjälp en journallist!

Företag letar ofta efter sätt att dela erfarenheter som kan refereras i blogginlägg och artiklar. Du behöver inte vara ett stort företag att ha information som kan leda till en story eller tidningsartikel. Newsdesk är ett bra sätt att sprida information och få hög kvalitet, gratis publicitet för ditt företag. Håll ögonen öppna för andra sätt att sprida information om ditt företag med sociala medier pressmeddelanden.

9. Ikoner

Sociala medier ikoner hjälper användarna dela ditt innehåll och ökar spridning och kännedom om ditt innehåll. Nya fans eller "Gillare" är värdefulla röster som ger förtroende. Gör ditt innehåll lätt att dela på tex facebook, twitter, youtube etc.

10. Glädje

Att uppnå trovärdighet ökar chansen för ditt företag att gå långt. Folk vill göra affärer med företag och personer de kan lita på. Och ibland innebär det att vi måste dela glädje och hjälpa våra vänner att dela vetskap om dem och deras tjänster. Dela och ge med glädje, ju mer får vi tillbaka.

11.Kunskapsutbyte

Dela din kunskap fritt i blogginlägg och facebook. Vissa företag är rädda att de ska ge bort alla sina hemligheter. Din kunskap är en värdefull tillgång, var inte rädd för att dela vad du vet.

12. Spridning

Du kommer att öka dina chanser att bli sedd av fler människor genom att använda en blandning av olika försäljnings och marknadsförings metoder. Här är 7 förslag: sociala medier, e-nyhetsbrev, bloggar, tidningsannons, artikel marknadsföring, fallstudier och online video. Använd en bra blandning av innehåll, eftersom inte alla användare kommer att läsa en fallstudie eller titta på en video online.

13. Övervaka konversationerna

Övervaka samtal om ditt varumärke och konkurrenter. Det finns många verktyg som hjälper dig att hålla reda på vad man talar om i sociala medier. Ju mer du vet, desto mer lyhörd kan du vara och har en chans att svara.

14. Nobodies är de nya Somebodies

En av de mest allvarliga misstag vi kan göra är att missa en potentiell led eftersom vi inte uppfattar företaget eller personen som värdefull. Men "nollor är de nya somebodies i världen av vidöppna kommunikation." Behandla alla med samma uppmärksamhet och respekt.

15. Offline färdigheter

Online kompetens behöver inte vara potentiellt annorlunda än hur vi agerar offline. Varför inte använder våra offline färdigheter och gå ut och "träffa människor, kommunicera och bygga relationer ... vara äkta, spåra samtal och svara på frågor snabbt och grundligt.".

16. Producerar innehåll

Inte nog med att vi måste producera innehåll, vi måste även producera tillräckligt av det. Företagen måste producera tillräckligt med innehåll för sin blogg för att sparka igång tillväxten. Ju fler inlägg man har på en blogg ju med sökmotors indexerad blir den. Mer indexerade sidor på Google översätts även till fler potentiella kunder.

17. Frågor och svar

Sociala medier marknadsförare bör svara på frågor eftersom de är ett bra sätt att skapa din auktoritet, men också för människor att" test "dig."

18. Relationer

Sociala medier är ett växande genererings verktyg eftersom det sänker hindren för försäljning genom att bygga relationer, visa kompetens och var synlig i nätverk så kommer du att nå fler människor än du någonsin kan genom klassiska säljsamtal.

19. Visa upp dina erfarenheter

Ett sätt att attrahera potentiella kunder är att dela dina kunskaper. En enkel sociala medier uppdateringen är vanligtvis inte tillräckligt för att förmedla en fullständig analys på ett ämne. Innefatta kopplingar till dina uppdateringar som utvecklar viktiga idéer. Tänk på att ditt mål är att skapa värde för dina anhängare. Lär dig vad dina fans svara på och vad de inte gör det, och sedan ändra ditt uppdateringar baserat på denna information. "

20. Målgrupper

Olika kundsegment har funnits långt innan sociala medier träffar våra radarskärmar, och för att få en så effektivt utfall som möjligt av dina satsningar i social media är det viktigt att föstå hur dina olika målgrupper tänker och agerar.

En blogg, till exempel, kan ha flera kategorier av ämnen och du har kanske märkt att vissa kategorier tilltalar en viss typ av kunder mer än andra. Och vissa Facebook och Twitter-uppdateringar sprids lättare av vissa användare.

Oavsett hur du segmentet dessa grupper, det är otroligt fördelaktigt att dela in dem i målgrupper och hitta en strategi för hur du kommunicerar dina olika produkter med de olika grupperna.

21.Användbart innehåll

Om vårt innehåll inte stödjer det framgångsrika förverkligandet av våra affärsmål och användarnas Topp mål, då är det ett slöseri med tiden. Kanske bör du även tänka på värdet för användaren och värdet för näringslivet när du planerar din marknadskommunikation.

22. Värde

Det finn de som menar på att det finns tre typer av värden: 1) referenser till användbara, inspirerande eller underhållande innehåll, 2) personliga insikter, observationer eller innehåll, 3) råd och hjälp. En bra mix av innehåll ökar chansen att nå ut till så många personer som möjligt.

23. Word of Mouth

"Word of mouth har varit och fortsätter att vara en av de bästa sätten att generera fler kunder för din verksamhet. Köpare tenderar att lita på sina vänner och det de hör mer än någon annan källa till information. Och eftersom sociala medier tillåter människor att dela sina erfarenheter (både bra och dåliga) med ett brett spektrum av människor, kan det bidra till ökad tillit till företagets produkter och tjänster. "

24. Excellence

Fem mål på sikt för social media kvalitet: samordning av sociala medier verksamhet, engagera dig i din omgivning och interagera målmedvetet, skapa förtroende för din sociala medier verksamhet, skaffa kunskap och förståelse av sociala medier, och skapa meningsfulla och vänskapliga relationer. "

25. Ja attityd

Att vara sympatisk på sociala medier ökar möjligheten för spridning och nya kontakter. Ett sätt att bli omtyckt är att "anta ett ja attityd dvs positiv attityd. Detta innebär att ditt standard svar på människors önskemål är ja" men för att det ska fungera bygger det på antagandet att människor är ärlig och tacksamma.

26. Entusiasm

Entusiasm är smittsamt. Genom att visa den glöd du har för din verksamhet, produkter och tjänster, och genom det innehåll du delar på din sociala medier, kommer användarna vara benägna att vilja stanna kvar, engagera och bygga upp en relation. Nå ut och visa din entusiasm.

Läs hela inlägget »

Små och medelstora företag i Halland kan ansöka om att få bidrag med upp till halva konsultkostnaden när en eller flera externa konsulter ska anlitas för företagsutveckling. Konsultchecken kan vara på högst 50.000 kronor. Syftet med bidraget är att öka konkurrenskraften hos de halländska företagen genom att stimulera till vidareutveckling och förnyelse, som på sikt kan skapa nya arbetstillfällen.

 

Du kan använda konsulteckecken till:

  • Produkt- och tjänsteutveckling
  • Produktionsutveckling
  • Marknadsutveckling
  • OrganisationsutvecklingFoU, Forskning och utveckling
  • Övrig affärsutveckling

En av mina kunder som ansökte om och fick konsultchecken är coachen och Feng Shui konsuten Anneli Andersson som även driver Karlsberg Gård. Hon änvände bland annat konsultchecken för att utveckla sina produkter och tjänster samt till att få hjälp med sin nya hemsida och konsultation inom webmarknadsföring och social media.

 

Ansökningstid:

Du kan ansöka om konsultcheck fram till 1 juni 2013*. Konsultinsatsen måste vara genomförd och inlämnad till Region Halland senast 1 oktober 2013.

 

Läs mer om hur du ansöker om Konsultchecken på www.regionhalland.se/konsultcheckarhär>>

 

Välkommen att ringa mig Anna Åxman på 0737-004515 eller meila mig på anna.axman@home.se om du är intresserad av en ny hemsida eller vill ha hjälp med din webmarknadsföring.

Läs hela inlägget »

 Förutom att jag gör hemsidor med känsla, föreläser & håller workshops så är jag konsult och företagsrådgivare

Jag hjälper små och medelstora företag med digital affärsutveckling och marknadsföring på webben. Det kan vara frågor gällande SEO sökmotoroptimering, webbstrategi, webbutiker, att skapa en responsiv, användarvänlig och säljande hemsida och marknadskommunikation i social media.

Läs gärna mer på sidan "konsultation" >

 Anlita mig om du vill ha en responsiv, tydlig och lättanvänd hemsida som är lätt för kunden att navigera på. 

En webbdesign som återspeglar den känsla som dina produkter, tjänster och ditt varumärke står för.
 

En sökmotoroptimerad hemsida där vi tillsammans tar fram relevanta sökord och söktermer så att din hemsidas innehåll placerar sig högt vid sök i sökmotorer så som Google.


En hemsida i ett lättanvänt verktyg som gör det enkelt för dig att hantera och uppdatera själv.

Vi kan till och med göra din nya hemsida tillsammans unde coaching av mig. 
  
Läs mer om  hemsida  här >

 Att hålla föreläsningar och workshops är något av det roligaste jag vet. 

Användarvänliga hemsidor, sökmotoroptimering, webbstrategi, digital affärsutveckling, marknadskommunikation, entrprenörskap och digitalt värdskap är några av de ämnen som jag gärna delar med mig av. 

Varje uppdrag är unikt och jag utformat och anpassar därför  innehållet efter ert syfte och önskan.

Exempel på mina föreläsningar & workshops >

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook