Logo vit platta för mobil

2014 > 03

Anna Åxman Marknadsföring är en liten marknadsbyrå som med stort engagemang och personlig service erbjuder små och medelstora företag i Halland konsultation och hjälp med bland annat digital affärsutveckling såsom webbutveckling, hemsidor, sökmotorsoptimering, webbkommunikation och strategier för sociala medier.

Jag har ett förflutet från serviceindustrin och har arbetat med marknadsföring i många år, både i Sverige och i utlandet. Genom åren har jag samlat på mig mängder av erfarenhet och skaffat ett fantastiskt kontaktnät. Idag är jag  bland annat medlem i Näringslivet i Falkenberg, TEK och är diplomerad företagsmentor för Connect Väst.

Du ansöker om konsulttimmar på Timbanken.se och mig hittar du under området "Marknad & Sälj" och mitt kontor har jag i vackra Vessigebro utanför Falkenberg, mitt i Halland.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Läs hela inlägget »
Etiketter: konsult
Bättre plasering för småföretagen med Googles nya Panda algoritm
Matt Cutts på Google meddelade på Search Marketing Expo att hans team arbetar  på "nästa generations" Panda uppdatering. Enligt Cutts kommer den nya algoritmen på olika sätt att gynna små webbplatser och förbättra deras sökresultat.

Arbetar du med genuin sökmotorsoptimering av din hemsida så bör Panda algoritmen därför ha en positiv inverkan på de mindre företagen och ge deras produkter och tjänster bättre placeringar vid sök på Google.

Matt Cutts nämnde inte när den nya uppdateringen kommer ut, men min känsla säger mig att lanseringen inte är så långt borta, kanske om en två till tre månader, men det är som sagt min magkänsla.

Det är heller inte första gången Google släppt en mjukare Panda uppdatering. De gjorde en mjukare uppdatering av Panda algoritmen i juli förra året.
Läs hela inlägget »
Etiketter: seo
Lördag den 8 mars kl 10.30 är du varmt välkommen till Mångfaldsmässan på Skottorps slott. Jag ger min föreläsning "Entreprenörsskap utan gränser". En fartfylld, spännande och rolig föreläsning i bild och ord där jag bjuder på mina äventyr som ung entreprenör och lyckosökare i Ryssland under åren 1991 - 2003.

Därefter öppnar mässan och mötesplatsen med utställare från olika branscher, t ex: Lulushop, Frejas fina får, AlphaCE, Ängsgården Örtbod Massage & Hälsa, metzdesign, JAG bygger film, Petre Media, Hälsokällan, Fågel Fri, MacMedia, Catharina Svala, Healingstugan, Beauty-E-Life, Spirit Road, Naturkliniken, Esters Design och självklart WiN Laholm. Rawfoodcaféet, fixar lunch och fika till sugna mässbesökare! Ulvereds Hjorthägn tänder grillen och erbjuder nåt att äta. Laholm utan gränser och Kvinnor för fred berättar om sina verksamheter. Laholms Näringslivskontor och Almi Företagspartner erbjuder sina tjänster. Slottsmejeriet är öppet och säljer ost.

Så missa inte den 8 mars kl 10.30 på Skottorps slott.

Alla är välkomna. Fri entré. Ta med dig vänner och kontanter!

Varmt välkommen!
Läs hela inlägget »
Etiketter: föreläsning

 Förutom att jag gör hemsidor med känsla, föreläser & håller workshops så är jag konsult och företagsrådgivare

Jag hjälper små och medelstora företag med digital affärsutveckling och marknadsföring på webben. Det kan vara frågor gällande SEO sökmotoroptimering, webbstrategi, webbutiker, att skapa en responsiv, användarvänlig och säljande hemsida och marknadskommunikation i social media.

Läs gärna mer på sidan "konsultation" >

 Anlita mig om du vill ha en responsiv, tydlig och lättanvänd hemsida som är lätt för kunden att navigera på. 

En webbdesign som återspeglar den känsla som dina produkter, tjänster och ditt varumärke står för.
 

En sökmotoroptimerad hemsida där vi tillsammans tar fram relevanta sökord och söktermer så att din hemsidas innehåll placerar sig högt vid sök i sökmotorer så som Google.


En hemsida i ett lättanvänt verktyg som gör det enkelt för dig att hantera och uppdatera själv.

Vi kan till och med göra din nya hemsida tillsammans unde coaching av mig. 
  
Läs mer om  hemsida  här >

 Att hålla föreläsningar och workshops är något av det roligaste jag vet. 

Användarvänliga hemsidor, sökmotoroptimering, webbstrategi, digital affärsutveckling, marknadskommunikation, entrprenörskap och digitalt värdskap är några av de ämnen som jag gärna delar med mig av. 

Varje uppdrag är unikt och jag utformat och anpassar därför  innehållet efter ert syfte och önskan.

Exempel på mina föreläsningar & workshops >

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook