Logo vit platta för mobil

I höst håller jag bland annat kurser i "on page" sökoptimering, "En säljande hemsida" - 
fördjupningskurser för dig med hemsida i Hemsida24 och "Gör din egen hemsida" - en kvällskurs i fem delar där du under min coachning lär dig att göra din egen hemsida i verktyget Hemsida24 eller Heymo. 

 Kurserna hålls i Vessigebro strax utanför Falkenberg, mitt i Halland. 

On Page Sökoptimering

En tre timmars grundkurs i så kallad "on page" sökmotoroptimering som vänder sig till dig som är administratör av en hemsida, webbutik eller blogg. 

Vi går igenom hur sökmotorerna fungerar, hur du sa tänka vid val av dina sökord och sökordskombinationer. Du får konkreta tips på hur du ska arbeta med din hemsida för att dina produkter och tjänster ska bli så sökbara som möjligt i sökmotorer så som tex Google. 

En säljande hemsidan

En fördjupningskurs för dig som redan har en hemsida i Hemsida24 men känner att du vill bli bekvämare med verktyget.

Du kanske planerar att utveckla din hemsida, byta design eller vill lägga till nya sidor och applikationer. Tillsammans utforskar vi nya funktioner i verktyget Hemsida24.

Gör din egen hemsida

En kvällskurs i fem delar för dig som vill göra din egen hemsida men behöver hjälp och guidning i val av mall, grafisk formgivning, struktur, funktioner, sökmotoroptimering och hur man tänker användarvänlighet och mobilanpassat. 

Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen

Kontakta mig så berättar jag mer
ring 0737-004515