Logo vit platta för mobil

"Hemsida som säljer" - fördjupningskurs i Hemsida24

Jag erbjuder med jämna mellanrum fördjupningskurser i verktyget Hemsida24. Kursen vänder sig till dig som redan har en hemsida i Hemsida24 men känner att du vill bli bekvämare med verktyget.

Du kanske känner dig lite osäker på verktyget Hemsida24 och alla dess funktioner. Kanske planerar att utveckla din hemsida, byta design eller vill lägga till nya sidor och applikationer. Tillsammans utforskar vi nya funktioner i verktyget Hemsida24.

Denna kurs arrangerar jag gärna för er som har ett företagsnätverk där ni vill lära er göra er egen hemsida eller förbättra redan befintlig hemsida. Kontakta mig gärna för offertförslag! 

Ungefärligt kursinnehåll 

Då jag är ensam arrangör tar jag mig friheten att vara lite flexibel. Vi skapar dagen och dess innehåll tillsammans lite utifrån era önskemål men fokus kommer att vara på verktyget Hemsida24 och hur du bäst använder verktyget för att skapar en användarvänlig, säljande, mobilanpassad och lättadministrerad hemsida.

Vi kommer bland annat att går igenom allt ifrån val av mall, lämplig struktur, layout & grafisk formgivning, typsnitt, vikten av rubriker och texter, bildbearbetning, länkningar, trender, special funktioner och appar, bloggverktyg, SSL-certifikat för säker sida https, val av sökord och inte minst sökoptimering så att dina varor och tjänster syns vid sök i sökmotorerna så som tex Google.  

Anmälan

Om du får förhinder och inte kan komma så sms:a  mig på 0737-004515 eller mejl  till  anna@annaaxman.se  senast dagen innan .   Jag debiterar ingen kursavgift för "now shows" men vill gärna veta vilka som kommer så att vi inte väntar på någon i onödan. 


Varmt välkommen!

Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Fika och samtal
Fika och samtal
Kursdeltagare i september
Kursdeltagare i september
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Tidigare kursdeltagare
Tidigare kursdeltagare