Logo vit platta för mobil

"Hemsida som säljer" - fördjupningskurs i Hemsida24

Jag erbjuder med jämna mellanrum fördjupningskurser i verktyget Hemsida24. Kursen vänder sig till dig som redan har en hemsida i Hemsida24 men känner att du vill bli bekvämare med verktyget.

Du kanske känner dig lite osäker på verktyget Hemsida24 och alla dess funktioner. Kanske planerar att utveckla din hemsida, byta design eller vill lägga till nya sidor och applikationer. Tillsammans utforskar vi nya funktioner i verktyget Hemsida24.

Nästa kurstillfälle: 

  • Torsdag 19 oktober 

Ungefärligt kursinnehåll 

Då jag är ensam arrangör tar jag mig friheten att vara lite flexibel. Vi skapar dagen och dess innehåll tillsammans lite utifrån era önskemål men fokus kommer att vara på verktyget Hemsida24 och hur du bäst använder verktyget för att skapar en användarvänlig, säljande, mobilanpassad och lättadministrerad hemsida.

Vi kommer bland annat att går igenom allt ifrån val av mall, lämplig struktur, layout & grafisk formgivning, typsnitt, vikten av rubriker och texter, bildbearbetning, länkningar, trender, special funktioner och appar, bloggverktyg, SSL-certifikat för säker sida https, val av sökord och inte minst sökoptimering så att dina varor och tjänster syns vid sök i sökmotorerna så som tex Google.  

Antal träffar: 1
Datum: torsdag 19 oktober
Tid: kl 9-17
Max antal:   8 deltagare
Plats: Brovallsvägen 10 i Vessigebro utanför Falkenberg
Pris: Kurs + fm & em  fika 990 kr + moms per deltagare

Lunch:  tänkte jag att var och en står för. Det finns fin dagens lunch med salladsbuffe och val av två varmrätter för 85 kr på vår lokala Restaurang Ekholmen en 5 mins promenad från lokalen (se hemsidan här: http://www.restaurangekholmen.se/lunch) Eller så kan man ta med sin egen och äta i lokalen eller i parken om det är vackert väder. 

Betalning

Betalas på kursdagen med swish till 123 379 12 41 eller faktureras på kursdagen med betalningsvillkor 14 dagar. 

Anmälan

Om du får förhinder och inte kan komma så sms:a  mig på 0737-004515 eller mejl  till  anna@annaaxman.se  senast dagen innan .   Jag debiterar ingen kursavgift för "now shows" men vill gärna veta vilka som kommer så att vi inte väntar på någon i onödan. 


Varmt välkommen!

Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Fika och samtal
Fika och samtal
Kursdeltagare i september
Kursdeltagare i september
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Tidigare kursdeltagare
Tidigare kursdeltagare