Logo vit platta för mobil

Vill du att dina produkter och tjänster ska komma högt upp vid organiska sök i sökmotorer så som Google och Bing?
 

Hands-on grundkurs i sökmotoroptimering (SEO)

Det här är en hands-on kurs i on-page sökoptimering som vänder sig till dig som vill förstå hur sökoptimering fungerar och vill börja arbeta med seo på din webbplats för att lyfta ditt företag, produkter och tjänster i sökmotorerna. 

Denna kurs arrangerar jag gärna för er som har ett företagsnätverk där ni vill lära er göra er egen hemsida eller förbättra redan befintlig hemsida. Kontakta mig gärna för offertförslag! 

Kursfakta

Antal träffar: 1
Tid: 3 timmar
Max antal:  ca 14 deltagare per kurs

Innehåll

Sökoptimering är så mycket mer än bara ord. Det är också strategi, affärsutveckling och sökordsanalys.  Det här är en grundkurs i så kallad "on page" sökmotoroptimering där du lär dig hur sökmotorerna fungerar, hur du sa tänka vid val av dina sökord och sökordskombinationer. Du får konkreta tips på hur du ska arbeta med din hemsida för att dina produkter och tjänster ska bli så sökbara som möjligt i sökmotorer så som tex Google. 

Betalning

Faktura med betalningsvillkor 14 dagar eller med swish till 123 379 12 41  på kursdagen. 

Anmälan

Välkommen med din intresseanmälan här. Anmälan är inte bindande varför jag också förbehåller mig rätten att ställa in eller flytta kursdatum om deltagarantalet blir för lågt. 


Om du får förhinder och inte kan komma så sms:a  mig på 0737-004515 eller mejl  till  anna@annaaxman.se  dagen innan kursens start.  

Varmt välkommen!

Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Fika och samtal
Fika och samtal
Kursdeltagare i september
Kursdeltagare i september
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Tidigare kursdeltagare
Tidigare kursdeltagare
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.