Logo vit platta för mobil

"Gör din egen hemsida"

En kvällskurs i 5 delar för dig som vill lär dig grunderna i hur du skapar en användarvänlig, säljande, mobilanpassad, sökmotoroptimerad och lättskött hemsida i verktyget Hemsida24.

Kursfakta

Antal träffar: 5
Startdatum: Nästa kurs blir våren 2018
Tid: kl 18-21
Max antal:  ca 8 deltagare per kurs
Plats: Brovallsvägen 10 i Vessigebro utanför Falkenberg
Pris: Kurs + enklare fika 660 kr + moms per kurstillfälle
Kostnad för domännamn och webhotell tillkommer ca 99 - 149 kr/månad.

OBS! Kursen kräver mycket god datorvana och att du tar med egen bärbar dator.  

Innehåll

Vi går igenom allt ifrån val av mall, lämplig struktur, layout & grafisk formgivning, typsnitt, vikten av rubriker och texter, bildbearbetning, länkningar, trender, special funktioner och appar, bloggverktyg, SSL-certifikat för säker sida https, val av sökord och inte minst sökoptimering så att dina varor och tjänster syns vid sök i sökmotorerna så som tex Google.  

Betalning

Betalas på plats med swish till 123 379 12 41  eller faktureras inom 15 dagar, kan om så önskas delas upp i delbetalning per kurstillfälle och betalas då på plats med swish. 

Anmälan

Välkommen med din intresseanmälan här. Anmälan är inte bindande varför jag också förbehåller mig rätten att ställa in eller flytta kursdatum om deltagarantalet blir för lågt. 


Om du får förhinder och inte kan komma så sms:a  mig på 0737-004515 eller mejl  till  anna@annaaxman.se  dagen innan kursens start.  

Varmt välkommen!

Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Kurslokalen på Brovallsvägen 10 Vessigebro
Fika och samtal
Fika och samtal
Kursdeltagare i september
Kursdeltagare i september
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Interiör i kurslokalen
Tidigare kursdeltagare
Tidigare kursdeltagare
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.