Logo vit platta för mobil

Anna lägger ner sin själ i att hemsidan ska bli bra och kännas rätt. Hon kommer med idéer och synpunkter, lyssnar på vad man själv tycker och funderar på, förklarar om man inte förstår och har tålamod när man behöver tid att fundera. 

Jag är jättenöjd!"

Monika Lindblom, Biopatiska Kinesiologiskolan

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Varmt tack för i går,  superintressant!

Jag var å lyssnade på dig i maj också när du föreläste om webbstrategi, marknadskommunikation i sociala medier och framgång på digitala arenor.

Då var det en sån boost för mig och jag var sååå taggad efteråt och gjorde en massa förändringar, bla mobilanpassade jag, skrev in sökord i texten, och bytte ut alla länkar "klicka här"...

Denna gång var jag inte lika alert, men ett å annat fastnade likväl. Som att skriva blogginlägg, Google alert och hur jag skriver sökmotoroptimerande & säljande texter.

Jag får alla mina klienter via hemsidan och nästan inga via mun mot mun. Dessutom har jag ca 200 besökare varje dag som klickar på väldigt många sidor, så jag kommer högt i sökmotorerna så som Google.

Funderar ofta på vad mer som är möjligt och helt uppenbart är ju mycket mer möjligt efter att lyssnat på dig en kväll.

Så tack än en gång för det! Du är en fantastisk förebild på många sätt. Min dröm är att kunna prata lika fritt och inspirerande som du gör om det jag brinner för.

Med varm hälsning

Anna Jönsson
Sexsibilitycoach och tantraterapeut
Sinnlighet.nu

Läs hela inlägget »

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook