Logo vit platta för mobil

Vill du öka din synlighet och få fler affärer på webben?

Det finns många sätt att synas och sprida sitt varumärke på, ett sätt är att anlita mig!

Jag har länge arbetat med service och marknadsföring, både internationellt och i Sverige. Min proffession är sökmotoroptimering, affärsutveckling, webbdesign, marknadskommunikation och webbstrategi. För mig finns inga geografiska gränser, jag hjälper till där behoven finns, från Karesuando i norr till Trelleborg i Söder.

Nyckeln för mig är glädje och samarbete. Genom lyhördhet och tät, personlig kontakt sätter jag mig in i mina kunders målbild och vad de ytterst vill ha ut av samarbetet. Genom min  egen kompetens, erfarenhet och ständiga fortbildning säkerställer jag att alltid ligga i framkant. Därutöver arbetar jag aktivt med gedigna yrkesnätverk med kompletterande kunskap - jag älskar att sammanlänka behov med kompetens.

Jag beskrivs av mina kunder som idérik och entusiasmerande då jag har lätt för att motivera och inspirera.
Min positiva livssyn gör att jag ser dina utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Jag anlitas för min personlighet och förmåga att lyssna in, anpassa och leverera. Mina kunder skattar min idérikedom,  kreativitet men även den struktur och trygghet de får ihop med mig. 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.