Logo vit platta för mobil

Behöver du hjälp, råd eller konsultation i Hemsida24. Under mina 10 år som webbdesigner och konsult i webbverktyget Hemsida24 har jag hjälpt hundratals företag med sökmotoroptimering (SEO), konverteringsoptimering, grafisk formgivning och webbstrategi.

Sedan 2010 driver jag mitt eget företag "Anna Åxman - Ett sätt att synas" där jag som konsult hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken på webben. Utöver min roll som konsult i Hemsida24 har jag med åren hunnit skapat drygt 180 hemsidor. Några av dem kan du se på sidan referenser här >

Det här kan jag hjälpa dig med

Som konsult i webbverktyget Hemsida24 kan jag hjälpa dig med: 

1. att få besökare till hemsidan
2. att få besökaren att stanna kvar,utforska och ta del av innehållet
3. att få besökaren till en handling (kundkonvertering)  t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något.

Jag som person

Nyckeln för mig är glädje och samarbete. Genom lyhördhet och tät, personlig kontakt sätter jag mig in i mina kunders målbild och vad de ytterst vill ha ut av samarbetet. Genom min  egen kompetens, erfarenhet och ständiga fortbildning säkerställer jag att alltid ligga i framkant. Därutöver arbetar jag aktivt med gedigna yrkesnätverk med kompletterande kunskap - jag älskar att sammanlänka behov med kompetens.

Jag beskrivs av mina kunder som idérik och entusiasmerande då jag har lätt för att motivera och inspirera. Min positiva livssyn gör att jag ser dina utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Jag anlitas för min personlighet och förmåga att lyssna in, anpassa och leverera. Mina kunder uppskattar min idérikedom, kreativitet men även den struktur och trygghet de får ihop med mig. 

Välkommen att kontakta mig om du känner att jag är rätt person att hjälpa dig.
Ring eller sms:a 073 700 4515
Mejla till: anna@annaaxman.se

Eller skriv till mig via formuläret nedan. 

Visa hela inlägget »
Etiketter: konsult hemsida24

Om du behöver hjälp med kvalitetsledning, miljödiplomering eller arbetsledning så hittar ni rätt tjej för jobbet hos Tillväxtbårån Mineva som är aktiv i norra Halland & Göteborg.  

Det gar varit ett sant nlja att få hjälpa dem med utformandet av deras nya hemsida och utveckling av sökmotoroptimering för nya tjänster. 
www.tillvaxtbyran-isokonsult.se

Varmt lycka till! 

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida göteborg

Lagom i tid inför höstens nollmning på Högskolan i Halmstad så slår Studentskeborgen upp pportarna och erbjuder ett helt nytt studentboende för kvinliga studenter i Halmstad. 

Hemsidan kommer att uppdateras med nya interiörbilder allt efter som rennoveringsarbetet slutförs. 

Grattis och stort lycka till med er nya hemsida och fina studentboende! 

Ska du studera  i Halmstad så kika gärna in på deras hemsida Studentskeborgen Halmstad
www.halmstadsstudentskeborg.se

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida halmstad

Önskar Birgitta Frenzel på Vida Coach & Konsult i Varberg varmt lycka till med sitt nya företag och hemsida.

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Ännu en hemsida har sett dagens ljus.  Den här gången är det företaget Hållbart by Skalare AB i Malmö som fått en ny och sökoptimerad hemsida.

Behöver ni någon gång hjälp av en mycket kompetent, proffsig och super trevlig konsult med passion för hållbarhet, Agenda 2030 och de Globala målen, social innovation eller social hållbarhet så rekommenderar jag å det varmaste Katarina Skalare på Hållbart by Skalare AB!

www.hallbartbyskalare.se

Välkommen att kontakta mig om du vill få en offert på ny hemsida i Hemsida24!

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Den här gången är det det nystartade företaget Halmstadfönster som fått en ny, responsiv och sökoptimerad hemsida.

www.halmstadfonster.se ​​​​​​​

Välkommen att kontakta mig​​​​​​​ om du är intresserad av en ny hemsida!

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Så har Akupunkturkliniken i Halmstad fått en ny, sökoptimerad och responsiv hemsida i verktyhet Hemsida24. 

www.akupunkturklinikenhalmstad.se

Välkommen att kontakta mig om du vill ha en offert på ny hemsida i verktyget Hemsida24. 

 

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Nu har Irenes Massage i Köinge mellan Falkenberg och Ullared fått en ny, seo optimerad och responsiv hemsida. 

Önskar Irene varmt lycka till och hoppas att många nya kunder hittar till och väljer henne nu när hemsidan och hennes tjänster är ordentligt sökbara (seo optimerade) och hemsidan fått en mer kundorienterad layout och grafisk profilering. 

Kika gärna in på Irenes hemsida www.irenesmassagefalkenberg.se

Behöver du hjälp med en rosponsiv och seo optimerad hemsida så kan du läsa mer om mina tankar kring hemsidor som säljer och hur jag arbetar med hemsidor här >

Kontakta mig gärna på tfn 0737-004515 eller  anna@annaaxman.se om du vill veta mer.

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Idag lanserade vi hemsidan för deckarförfattaren C T Karlsson som snart är aktuell med boken Bittert svek,  den första boken i  hennes deckarserie Falkenbergsmorden.

C T Karlsson inspireras, bor och arbetar i sitt hem vid havet i halländska Glommen utanför Falkenberg där även större delen av bokens handling utspelar sig. 

Med ett hjärta som slår för Falkenberg och lite extra för Glommen bjuder hon nu in alla som vill dela hennes glädje till sin releasefest i Glommen den 28 maj. 

Anmäl dig till boksläppet, reservera en bok eller läs mer om C T Karlsson och boken Bittert Svek på www.falkenbergsmorden.se eller www.forfattarectkarlsson.se 


Jag önskar C T Karlsson varmt lycka till med boksläppet och sitt fortsatta skrivande. Och självklart har jag reserverat ett signerat exemplar av Bittert Svek.

Hoppas vi ses på festen!

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Våren 2015 gjorde min vän Christian Haneson och jag en annorlunda och mycket uppskattad förläsning om värdskap och digitalt värdskap för turism- & destinationsutvecklingseleverna på Campus Varberg i Halland.

Den här föreläsningen vill vi utveckla och göra mer av kände vi spontant båda två. Sagt och gjort.  Med våra gemensamma erfarenheter inom servicebranschen i kombination med vår passion för värdskap skapade vi föreläsningen  "värdskap upphöjt i två" där Christian fokuserar på det "fysiska värdskapet" och Anna Åxman delar med sig av sina tankar, erfarenheter och trender runt det "digitala värdskapet" på webben.

Det vi båda har gemensamt är att vi båda har ett historiskt förflutet från servicebranschen, både  internationellt, nationellt och lokalt i Halland.

vem behöver lyssnar på oss?

Vi vänder oss till företag, organisationer, föreningar och destinationer som vill lyfta sin service gentemot kunder, medlemmar och besökare. 

föreläsning eller workshop?

Vi kan göra kortare inspirationsföreläsningar eller anpassade workshops både halv- och heldag efter syfte och behov.

En annorlunda föreläsning & workshop om Värdskap när föreläsare Anna Åxman & Christian Haneson föreläsaer om värdskap och det digitala värdskapet på webben.
Visa hela inlägget »

För att kasta lite mer ljus på vad för typ av arbete som en SEO-konsult utför efter den grundläggande optimeringen så vill jag dela med mig av denna vidoe skapad av Rand Fishkin på Moz som tar upp just detta ämne på Whiteboard Friday (Rands återkommande videoinlägg om SEO).

Rand Fishkin berättar här nedan vad en sökmotoroptimerare gör i sitt dagliga arbete. Videon är på engelska och tar 6 minuter

På min sida  sökmotoroptimering har jag listat mina bästa tips och råd på hur du med on-page sökoptimering på din hemsida kan förbättra sökbarheten på dina produkter och tjänster.

Vill du anslita mig som sökmotor-konsult kan du läsa mer om det på sidan "konsultation". Där hittar du även prislista och jag tipsar om Timbanken.se, där jag är upphandlad konsult. Till Timbanken kan alla företagare i Halland vända sig för att få gratis konsulttimmar för hjälp med t. ex. försäljnin, webbaserad marknadsföring och sökmotoroptimering.

Sökmotorkonsult Anna Åxman - som sökmotorkonsult vänder jag mig till webbyråer och företag som vill ha hjälp med äkta on-page sökmotoroptimering och strategi för framgångsrik sökoptimering.
Visa hela inlägget »
Etiketter: seo sökoptimering

När redovisningsbyrån ett2iii i Halmstad bad mig om en ny, responsiv & sökoptimerad hemsida så blev den avskalad enkel & fräckt kul på köpet!

En hemsida om eknomonitjänster måste inte vara tråkig. Ta gärna en titt på www.ett2iii.se

Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Behöver du hjälp med sökmotoroptimeringen av din hemsida? Som SEO konsult hjälper jag dig gärna med tips på hur du sökmotoroptimerar din hemsida för bästa placering vid organiska sök i sökmotorerna så som Google och Bing.


Vill du inte sökoptimera själv så kontakta gärna mig så hjälper jag dig.

Tips & råd om du vill sökmotoroptimera hemsidan själv

Sökmotorerna söker efter det mest relevanta sökresultatet och har vissa indikatorer de letar efter när de söker nätets alla hemsidor, bloggar etc. Sökmotorerna tycker om struktur och logik så här kommer några av de viktigaste faktorerna du bör tänka på om du vill ha en hemsida med produkter och tjänster som ligger högt upp vid organiska (inte köpta) sök i sökmotorerna.

1. Val av domännamn. Har du ett av dina viktigaste sökord med i domännamnet ökar chansen till en bättre placering. När du sökmotoroptimerar, tänk även på om det är bäst med singularis eller pluralis samt bestämd eller obestämd form. Tex. www.Berica.se  eller www.Bericamassage.se och www.lillaparlan.se eller www.kickisparlor.se

2. Val av publiceringsverktyg för sin hemsida. Ta reda på hur det tilltänkta verktyget fungerar, vad det har för funktioner för sökmotoroptimering etc. Många moderna verktyg har så kallad avancerad sökmotoroptimering.

3. Sökord och söktermer. Gör en inventering över de produkter och tjänster du vill vara sökbar på. Skriv ner alla tänkbara sökord och söktermer och kombinationer av sökord som dina kunder kan tänkas använda. Om du har en Rawfood restaurang och gör catering, take away etc så kanske du även vill vara sökbar på tex "ekologisk catering", "vegan buffé", etc om du även kan möta de kundernas behov. Försök här att sätta dig in i din målgrupp(ers) behov och hur de söker information.  Ett bra verktyg att testa olika sökord på är tex http://www.google.se/trends/explore. Du behöver ha ett Google konto för att komma åt tjänsten men det är lätt att skapa och kostnadsfritt.

4. Strukturen av din hemsida. En bra struktur med relevanta sidnamn/rubriker för varje sida och undersida ger dig en klar fördel. Är du tex Coach så kanske det är bättre att namnge en sida ”Coaching” än ”tjänster” då ”tjänster” är ett ganska brett begrepp som används inom många olika branscher.

5. Sidtitlar. Varje sida och undersida bör ha en egen sidtitel. Det är den lite kraftigare och blåmarkerade texten som kommer upp vid sök på tex Google. Det är viktigt att ha med nyckeloden för respektive sida i sidtiteln.

Hjälp med sökmotoroptimering - tips för SEO av din hemsida konsult Anna Åxman
Hjälp med sökmotoroptimering - tips för SEO av din hemsida konsult Anna Åxman

6. Sidbeskrivning. Sidbeskrivningen är den lilla texten som syns under sidans URL i Google. I PE Byggtjänst exempel i bilden ovan så är sidtiteln ”Vi anlägger enskilt avlopp & infiltration i Halland. Certifierade entreprenörer för arbete med markbäddar, enskilt avlopp & infiltration i Halmstad, Falkenberg, ... ” Om man inte använder så kallad avancerad sökoptimering där man ersätter befintligt text med egen sidbeskrivning så är det viktigt att de publika texterna på respektive sida innehåller de viktigaste sökorden/söktermerna och gärna mer än en gång.  Här kan du också tänka på att få med olika varianter av nyckelorden både i singularis och pluralis och i bestämd och obestämd form.

7. Namnge bilderna med relevanta namn. Tänk på att döpa om bilderna rätt och inkludera dina sökord innan du laddar upp bilderna på hemsidan. I PE Byggtjänst fall är bilden på sidan som handlar om enskilt avlopp och infiltration döpt till just ”enskilt avlopp & infiltration).

Döper du inte bilderna kan du skriva beskrivande bildtext till bilderna och där få med dina nyckelord och termer.

SEO sökmotorsoptimering hjälp för sökoptimering av din hemsida - konsultation & tips Anna Åxman

8. Interna länkar och länktext. Försök att ge dig själv relevanta länkar genom tex ”Knappar” och att i text länka relevanta ord till dina egna sidor/undersidor. Var noga med att inte skriva tex ”Läs mer om infiltration här >” och länka ordet ”här” utan länka i så fall ”infiltration här >” då det är ordet infiltration som är viktigt/relevant för sökmotorn om du vill vara sökbar på det ordet.

Det samma gäller för externa länkar från andra hemsidor.

9. Uppdatera sidan. Du kan numera söka efter tidsperioder på Google och sökmotorerna rankar sidor som senast berört aktuellt ämne högre än sidor med ”gammalt” innehåll. Tänk därför på att uppdatera innehållet på din hemsida med jämna mellanrum.

10. Sidfoten. Numera påverkar texten i sidfoten mycket hur din hemsida placerar sig i sökmotorerna.

11. Blogg och nyhetsflöden. Att använda ett bloggflöde på hemsidan för tex nyheter kan vara ett bra komplement. Sökmotorer rankar blogginlägg högt. Tänk på att få med dina nycklord i blogginläggens rubrik samt att ha med nyckelorden i texterna, gärna relevanta bilder och med relevant bildtext. I blogginlägg kan du även hänvisa till och länka vidare till relevanta sidor på din egen hemsida och på så vis även öka på antalet relevanta inlänkar på din hemsida.

12. Antal sidor besökarna tittar på. Ju fler sidor på din hemsida varje besökare tittar på desto bättre ”ranking” får du av sökmotorerna. En väl strukturerad hemsida med innehåll där man länkar internt kompletterat med knappar som uppmuntrar till att ”klicka vidare” rankas därför högre i sökmotorerna. 

13. Länkar till hemsidan från sociala medier. Länkar till hemsidan och hemsidans undersidor i sociala medier rankas också högt i sökmotorerna. Att ha delningsknappar tex via gratistjänsten Addthis www.addthis.com på varje sida av hemsidan underlättar för besökare att dela vidare ditt innehåll i olika sociala medier.

14. Mobilanpassad/responsiv hemsida. Från och med den 21 april 2015 så kommer sökmotorn Google att gargna dvs "ranka" mobilanpassade hemsidor högre vid sök från mobiler. Läs mer om det på mitt förra innlägg om sökmotoroptimering här >

Ett sista sökoptimeringstips!

Innan du testar att Googla dina egna produkter eller tjänster så rensa webläsaren på tidigare historik så får du en mer rättvis bild över hur dina produkter/tjänster ligger till i sökmotorerna.

Får du inte det resultat du förväntat dig så är du välkommen att kontakta mig.

hjälp med sökmotoroptimering SEO konsult tips
Visa hela inlägget »

Grattis till alla er som har en mobilvänlig hemsida. Har du en äldre hemsida som inte är mobilanpassad så kommer din hemsida inte att synas lika bra på sökmotorn Google efter den 21 april 2015.

En mobilanpassad även kallad  responsiv hemsida anpassar sig utifrån om besökarne använder sin mobil, surfplatta eller vanlig dator.

Sökmotorsjätten Google meddelande torsdagen den 26 februari att de fån och med tisdag den 21 april 2015 kommer att ta större hänsyn till mobilanpassade sidor när de värderar rankningen (placeringen) av en hemsida i deras sökvertyg.

Starting April 21, we will be expanding our use of mobile-friendliness as a ranking signal. This change will affect mobile searches in all languages worldwide and will have a significant impact in our search results. Consequently, users will find it easier to get relevant, high quality search results that are optimized for their devices.”

Takaki Makino, Chaesang Jung, and Doantam Phan

Från och med 21 april kommer vi att titta mer på mobilanpassningen när vi bedömer en sites ranking. Denna förändring kommer att påverka sökningar via mobilen på alla språk och kommer att ha ett stort genomslag på sökresultaten.
Konsekvensen blir att användarna enklare kommer att få relevanta och kvalitativa sökresultat som är optimerade för den enhet de använder.

Det är sedan tidigare känt att Google rankade mobilanpassade hemsidor högre, än andra så har du en mobilvänlig hemsida, GRATTIS!

Detta var dock bara en liten morot ifrån Google och man upplevde inte att den fick önskat resultat så därför genomför man nu denna stora förändring
 

Men är det bara de som använder mobilen som påverkas?

Nej, så är det inte. Verkligheten ser lite annorlunda ut, de flesta som kollar sitt Google Analytics konto regelbundet ser att ofta är antalet användare som surfar via mobilen fler än de som sitter vid en dator. Denna trenden har pågått ett bra tag nu och man börjar se att brytpunkten är nära.

Var femte kund rör sig gärna mellan plattformarna och då är mobilen och desktop-datorn favoriterna.

Köp & avslut sker fortfarande främst ifrån en traditionell dator men däremot använder man mobilen för att fönstershoppa, man kollar in det man är intresserad av och följer sedan upp det på datorn.

Allt fler lägger upp saker de är intresserade av på sin anslagstavla på Pinterest för att sedan titta igenom den när de sitter vid datorn. Pinterest är för övrigt ett fantastiskt verktyg för att skapa önskelistor, kom-ihåg listor etc.

2015 - året då vi handlar rekordmycket via mobilen

En hel del av de stora företagen arbetar just nu med att lösa de vägbulor som finns vid köp via mobilen utan att tumma på säkerheten.
Kunderna är redo att handla via smartmobilen så snart nätbutikerna och webplatserna ger en ordentlig upplevelse.

Jag vågar påstå att 2015 kommer användandet av mobilen att öka markant och mobilen kommer att bli den viktigaste källan till att göra och avsluta affärer på nätet.
Har du då inte en mobilanpassad hemsida kommer du att förlora inte bara ranking på Google utan även att tappa 50% av dina affärer redan innan de ens har börjat.

Alla hemsidor jag gör är mobilanpassade och sökmotorsoptimerade.

Visa hela inlägget »
Etiketter: konsult

Cancer en sjukdom som skakar om

En av tre personer drabbas någon gång i sitt liv av cancer. Bara i år har många både släktingar och vänner drabbats.

I dag räddas många fler personer än för tio år sedan, men vägen tillbaka till ett fungerande privatliv och arbetsliv är svår. Många mår dåligt efter en cancersjukdom och har svårt att hitta tillbaka till livslust och glädje trots att de är färdigbehandlade ur ett medicinskt perspektiv.

Jag bestämde mig för att bidra på något sätt också kom möjligheten till mig. Genom att bli företagsvän med Livslustfonden Cancer så kan jag bidra till att någon medmänniska får hjälp med sin cancerrehabilitering.

Du kan också bidra

Det finns flera sätt att bidra på. Du kan bli privat medlem, ge en engångsgåva i form av valfritt belopp, skänka en minnesgåva för att hedra bortgången av en vän eller kollega och som arbetsgivare eller företagare kan du bli företagsvän. Läs gärna mer på www.livslustfondencancers.se.

Visa hela inlägget »
Anna Åxman Marknadsföring är en liten marknadsbyrå som med stort engagemang och personlig service erbjuder små och medelstora företag i Halland konsultation och hjälp med bland annat digital affärsutveckling såsom webbutveckling, hemsidor, sökmotorsoptimering, webbkommunikation och strategier för sociala medier.

Jag har ett förflutet från serviceindustrin och har arbetat med marknadsföring i många år, både i Sverige och i utlandet. Genom åren har jag samlat på mig mängder av erfarenhet och skaffat ett fantastiskt kontaktnät. Idag är jag  bland annat medlem i Näringslivet i Falkenberg, TEK och är diplomerad företagsmentor för Connect Väst.

Du ansöker om konsulttimmar på Timbanken.se och mig hittar du under området "Marknad & Sälj" och mitt kontor har jag i vackra Vessigebro utanför Falkenberg, mitt i Halland.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Visa hela inlägget »
Etiketter: konsult
Bättre plasering för småföretagen med Googles nya Panda algoritm
Matt Cutts på Google meddelade på Search Marketing Expo att hans team arbetar  på "nästa generations" Panda uppdatering. Enligt Cutts kommer den nya algoritmen på olika sätt att gynna små webbplatser och förbättra deras sökresultat.

Arbetar du med genuin sökmotorsoptimering av din hemsida så bör Panda algoritmen därför ha en positiv inverkan på de mindre företagen och ge deras produkter och tjänster bättre placeringar vid sök på Google.

Matt Cutts nämnde inte när den nya uppdateringen kommer ut, men min känsla säger mig att lanseringen inte är så långt borta, kanske om en två till tre månader, men det är som sagt min magkänsla.

Det är heller inte första gången Google släppt en mjukare Panda uppdatering. De gjorde en mjukare uppdatering av Panda algoritmen i juli förra året.
Visa hela inlägget »
Etiketter: seo
Lördag den 8 mars kl 10.30 är du varmt välkommen till Mångfaldsmässan på Skottorps slott. Jag ger min föreläsning "Entreprenörsskap utan gränser". En fartfylld, spännande och rolig föreläsning i bild och ord där jag bjuder på mina äventyr som ung entreprenör och lyckosökare i Ryssland under åren 1991 - 2003.

Därefter öppnar mässan och mötesplatsen med utställare från olika branscher, t ex: Lulushop, Frejas fina får, AlphaCE, Ängsgården Örtbod Massage & Hälsa, metzdesign, JAG bygger film, Petre Media, Hälsokällan, Fågel Fri, MacMedia, Catharina Svala, Healingstugan, Beauty-E-Life, Spirit Road, Naturkliniken, Esters Design och självklart WiN Laholm. Rawfoodcaféet, fixar lunch och fika till sugna mässbesökare! Ulvereds Hjorthägn tänder grillen och erbjuder nåt att äta. Laholm utan gränser och Kvinnor för fred berättar om sina verksamheter. Laholms Näringslivskontor och Almi Företagspartner erbjuder sina tjänster. Slottsmejeriet är öppet och säljer ost.

Så missa inte den 8 mars kl 10.30 på Skottorps slott.

Alla är välkomna. Fri entré. Ta med dig vänner och kontanter!

Varmt välkommen!
Visa hela inlägget »
Etiketter: föreläsning

Vad är ditt mål & syfte med din hemsida? När jag i våras blev kontaktad av mjukvaruföretaget Skalarit i Göteborg ville de ha en ny hemsida, men inte för att få fler kunder utan för att få fler & bättre medarbetare.

Efterfrågan på deras IT tjänster är stor och de behöver växa. De söker därför mjukvaruutvecklare som kan hjälpa dem utveckla båda webbapplikationer och backendsystem.
 

Tog med mig fotograf Marie Hidvi www.hidvi.com och for till Göteborg för att möta ledningen & deras personal på hemmaplan. Vi intervjudare & fotograferade i en halv dag och resultatet blev denna nya hemsida där vi lagt fokus på bildspråk och framför allt "vill du jobba hos oss".

Det ska bli spännande och se om de får fler sökanden på sina jobbannonser när de nu hänvisar till sin nya hemsida. Och,  vill du jobba för ett mindre konsulbaserat mjukvaruföretag med kontor i Göteborg där det ges utrymme för innovation och påverkan? Kontakta www.skalarit.se


Välkommen att kontakta mig om du vill ha en offert på en ny hemsida!
Visa hela inlägget »
Etiketter: hemsida
Låt mig presentera Karlsberg Gård, ett litet smulttronställe mitt i Halland (mellan Varberg & Falkenberg). En av de företagspresentationer jag gjort i form av bildspel med text och musik för att skildra deras unika miljö, för minikonferens, kurser, möhippor, släktträffar, kompisgäng, bröllop & fest.

Presentationen har de lagt upp & sökmotorsoptinerat bland annat på YouTube men även på deras hemsida, Facebook sida mm.

En "filmsnutt" som denna är inte så svår att tillverka om du har en stor bildbank att tillgå och det blir ett utmärkt komplement för synas i de organiska söken på sökmotorer så som Google etc om du sökoptimerar presentationen rätt.

Vill du se Karlsberg Gårds presentation kan du prova att söka på YouTube på; konferens, kursgård, bröllop, möhippa, fest, aktiviteter, eller marknadsföring i kombination med Halland eller Varberg. Eller så följer du länken här >>

Kontaka mig gärna om du vill veta mer eller om du önskar prisuppgift för liknande presentation av ditt företag!
 
Visa hela inlägget »
Föreläser och håller kurser om marknadskommunikation och sociala medier.