Logo vit platta för mobil

Konsultation

Jag kan hjälpa dig och ditt företag med allt ifrån det lilla enkla och korta konsultuppdraget till ett mer långsiktigt sammarbetedet där vi tillsammans ser över din nuvarande marknadsföring och tar fram en ny marknadsplan och webbstrategi för att under en lite längre perod utveckla ditt företag och bygga upp ditt varumärke.

Några av de områden jag gärna hjälper dig med: 

Marknadsföring & strategi

Anna Åxman kan hjälpa ditt företag med allt ifrån det lilla enkla och korta marknadsföringsuppdraget eller konsultation till ett mer långsiktigt sammarbetedet där vi tillsammans ser över din nuvarande marknadsföring och tar fram en ny marknadsplan och webbstrategi för att under en lite längre perod utveckla ditt företag och bygga upp ditt varumärke.

Behöver du eller ditt företag en ny hemsida hjälper jag dig gärna. Jag månar om att en hemsida ska vara väl strukturerad, användarvänlig, resonsiv dvs anpassar sig till mobiler och läsplattor samt sökoptimerad så att den syns i sökmotorerna. Pris från 5800 kr exkl. moms för en enklare sida med fem undersidor. Kostnad för domän och webbhotell tillkommer. Mer information och priser hittar du under fliken "hemsidor" här >

Vill du se några av de hemsidor jag har gjort hittar du dem under referenser hemsidor här >.

 

Att som företag synas väl på nätet, ligga högt i de organiska sökmotorerna och få hög och relevant trafik till sin hemsida kräver både strategi, struktur och engagemang. Sökoptimering tillhör en av mina favoritämnen och jag tar gärna fram förslag på hur du ska förbättra sökoptimeringen av din webbplats. Vill du veta mer om hur du kan sökoptimera din hemsida så bjuder jag på några tips & råd om sökmotorsoptimering här >.

Är du redo att ge dig ut i de social medierna men osäker på vad du vill börja med? Jag träffar dig gärna och hjälper dig att bena ut begreppen samt komma igång med tex. företagssida på Facebook, Instagram, Pinterest, Fouresquare,  LinkedIn, YouTube, Vimeo, Flickr, Twitter, Blogg mm. Mer information och priser hittar du under konsultation. Jag håller även kurser, workshops & föreläser.  Information det dem hittar du under kurser.

Kortare eller längre kurser och workshops på tema: skapa hemsida, sökoptimering, marknadsföring i social media så som facebook, blogg, youtube, twitter, google maps. social media mm. Kontakta mig gärna för offert!

Jag gör webbaserade annonser med länk till din företagshemsida eller företagssida på facebook. Pris från: 800 kr + moms

Fotografering har varit en hobby sedan unga år. Min kamera är därför en trogen följeslagare och jag fotograferar gärna för digitalt bruk på hemsidor, bloggar, facebookprofiler men även för annonser och annat material. Jag arbetar i InDesign, illistrator och photoshop och skapar annonser, topbilder för bloggar, hemsidor, eller företagsprofil på tex facebook. Under referenser hittar du exempel på fotolösningar jag gjort och under foto finns ett axplock av de foton jag tagit de senaste åren.

Enklare reklamfilmer för webben så som hemsida, kampanjer, events mm.

Några av de saker jag gjort hittar du under "referenser marknadsföring".

Pris enligt offert

hemsidor

företagspresentation

föreläsningar

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.