Logo vit platta för mobil

Jag är webbdesigner, kommunikationsstrateg,  sökmotorskonsult och gör hemsidor i verktyget Hemsida24.  Hemsida24 ett svenskt, internetbaserat och användarvänligt verktyg för att skapa responsiva s.k. mobilanpassade hemsidor.

din hemsida - en viktig investering

Jag tycker att en bra hemsida består av tre utmaningar:

1. att få besökare till hemsidan

2. att få besökaren att vilja stanna kvar och utforska innehållet

3. att få besökaren till en handling t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något

vad kostar en hemsida?

Hur mycket din färdiga hemsida kommer att kosta beror på design, hur mycket produkter/tjänster du har att erbjuda, vad du vill vara sökbar på och vilka funktioner hemsidan ska innehålla.

prisexempel hemsida

Hemsida 5 sidor inkl. sökmotoroptimering  8900 kr + moms

I det priset ingår konsultation, grafisk formgivning och sökmotoroptimering.

Även sökordsanalys och sökoptimering av din hemsida ingår vilket gör att du blir synligare i de organiska söken i sökmotorer så som Google.

Kostnad för webbhotell + domännamn tillkommer 

Vill du ha en hemsida med fler sidor och undersidor så kostar varje extra sida 650 kr + moms och 975 kr + moms
om de ska vara sökmotoroptimerade.

Önskar du där utöver extra funktioner så som beställningsformulär, logo på bilder etc tillkommer timavgift på dessa tjänster enligt offert.

När det är dags att publicera hemsidan kan du också välja att köpa lite extra konsulttimmar där du vi tex gemensamt går igenom de administrativa funktionerna i Hemsida24 så att du känner dig trygg med hur vertyget fungerar och själv kan fortsätta att arbeta med uppdatering av information och sidor på din nya hemsida.

På sidan referenser ser du några av hemsidor jag har gjort.

så här arbetar jag

I den mån det går vill jag helst besöka och intervjua dig som kund för att få känslan för ditt företag och syftet med din nya hemsida. Kan vi inte träffas så gör jag en längre telefonintervju.

Under intervjun förekommer det ofta att vi kommer in i en kreativ process där vi bollar olika idéer, lösningar och till och med affärsutvecklar.

Baserat på vårt samtal och gemensamma beslut om struktur, utseende och funktioner tar jag sedan fram ett första offertförslag.  I priset ingår även en genomgång av verktyget Hemsida24 så du känner dig bekväm och kan ta över administrationen. 

skapa hemsida tillsammans

Det har blivit allt vanligare att mina kunder vill vara delaktiga i skapandet av deras nya hemsida.  Vi träffas vid ett par tillfällen och där emellan får du jobba vidare med "hemläxor".  Fördelen med att vi skapar tillsammans är att du bekantar dig med verktyget under arbetets gång och får en djupare förståelse för hur en hemsida fungerar. 

när du behöver hjälp

Hemsida24 har en supporttjänst inkluderad i verktyget. Behöver du hjälp med lite större förändringar, uppdateringa eller nya funktioner på din hemsida så finns jag nästan alltid tillhands för mina kunder. Jag tar då 750 kr + moms/timme,  minsta debiteringen 30 min.
 

kurser

Jag erbjuder medjämna mellanrum kurser i sökmotoroptimering och fördjupningskurser i verktyget Hemsida24 men även kurser där du under min guidning vid ett par kurstillfällen lära dig att skapa din egen hemsida i verktyget Hemsida24. 

Information om aktuella kurser och priser hittar du här >

konsultation

Vill du så finns jag tillgänglig för rådgivning och coachning vad det gäller sökmotoroptimering men du kan även få hjälp och guidning vad det gäller utvecklingen av din hemsida, produkt & affärsutveckling, blogg, webbutik mm. Kontakta mig så berättar jag mer.

Konsultationen kan ske på plats hos mig men idag är det vanligast med telefonkonsultation. Priser hittar du här > 

tips sökmotoroptimering

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.