Logo vit platta för mobil

En hemsida som säljer!

En hemsida är en investering som ska:  
1. få besökare till hemsidan
2. få besökaren att stanna kvar, utforska och ta del av innehållet
3. få besökaren till en handling (kundkonvertering)  t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något

få besökare till hemsidan

Ska din nya hemsida skapa fler affärer för ditt företag så ska den också vara sökmotoroptimerad så att dina produkter och tjänster är sökbara och placera sig högt i sökmotorerna.

För att du ska nå framgång med sökmotoroptimeringen av din hemsida måste du först bestämma dig för vad du har för produkter och tjänster, vilka dina kunder är, var kunderna finns och vad de behöver.

Tillsammans gör vi en nutidsanalys och en webbaserad marknadsundersökning som sedan ligger till grund för din nya hemsida.

ett tumklick bort

Se varje sida på din hemsida som ett potentiellt första intryck   (ditt digitala skyltfönster). Finns del olika alternativ för besökaren att välja på? Vad vill DU att besökaren ska göra?

Genom att göra det lätt för besöken att navigera på hemsidan och hitta "klickbara" alternativ med texter som uppmuntrar till aktivitet ökar du chansen att göra besökaren till kund.

gör besökaren till kund

Se din nya hemsida som ditt  "digitala skyltfönster".  Den ska  stärka ditt varumärke genom att förmedla känslan av ditt företag, produkter och tjänster. Du har bara 0,3 sekunder på dig att göra intryck på besökaren. Är hemsidan tilltalande och intressant så ökar chansen att besökaren stannar kvar och utforskar innehållet.
 

vad kostar en hemsida?

Hur mycket din färdiga hemsida kommer att kosta beror på design, hur mycket produkter/tjänster du har att erbjuda, vad du vill vara sökbar på och vilka funktioner hemsidan ska innehålla.

prisexempel hemsida

Hemsida 5-6 sidor inkl. sökmotoroptimering 16 950 kr + moms

I det priset ingår konsultation, grafisk formgivning och sökmotoroptimering.

Även sökordsanalys och sökoptimering av din hemsida ingår vilket gör att du blir synligare i de organiska söken i sökmotorer så som Google.

Kostnad för webbhotell + domännamn tillkommer 

Vill du ha en hemsida med fler sidor och undersidor så tillkommer pris från: 1395 kr + moms per sida. 

Önskar du där utöver extra funktioner så som beställningsformulär, logo på bilder etc tillkommer timavgift på dessa tjänster enligt offert.

När det är dags att publicera hemsidan kan du också välja att köpa lite extra konsulttimmar där du vi tex gemensamt går igenom de administrativa funktionerna i verktyget så att du känner dig trygg med hur vertyget fungerar och själv kan fortsätta att arbeta med uppdatering av information och sidor på din nya hemsida.

På sidan referenser ser du några av de hemsidor & jag har gjort.

intresserad?

Kontakta mig på tfn 073-7004515 eller fyll i formuläret nedan för kostnadsfri offert.

så här arbetar jag

I den mån det går vill jag helst besöka och intervjua dig som kund för att få känslan för ditt företag och syftet med din nya hemsida. Kan vi inte träffas så gör jag en längre telefonintervju.

Under intervjun förekommer det ofta att vi kommer in i en kreativ process där vi bollar olika idéer, lösningar och till och med affärsutvecklar.

Baserat på vårt samtal och gemensamma beslut om struktur, utseende och funktioner tar jag sedan fram ett första offertförslag.  I priset ingår även en genomgång av verktyget Hemsida24 så du känner dig bekväm och kan ta över administrationen. 

skapa hemsida tillsammans

Det har blivit allt vanligare att mina kunder vill vara delaktiga i skapandet av deras nya hemsida.  Vi träffas vid ett par tillfällen och där emellan får du jobba vidare med "hemläxor".  Fördelen med att vi skapar tillsammans är att du bekantar dig med verktyget under arbetets gång och får en djupare förståelse för hur en hemsida fungerar. 

när du behöver hjälp

De verktyg jag arbetar i har fantastiska supporttjänster som kan hjälpa dig mmed mycket. Behöver du hjälp med lite större förändringar, uppdateringa eller nya funktioner på din hemsida så finns jag nästan alltid tillhands för mina kunder. Jag tar då 790 kr + moms/timme,  minsta debiteringen 30 min.
 

Välkommen att kontakta mig om du känner att jag är rätt person att hjälpa dig.