Logo vit platta för mobil

Behöver du hjälp, råd eller konsultation i Hemsida24. Under mina 10 år som webbdesigner och konsult i webbverktyget Hemsida24 har jag hjälpt hundratals företag med sökmotoroptimering (SEO), konverteringsoptimering, grafisk formgivning och webbstrategi.

Sedan 2010 driver jag mitt eget företag "Anna Åxman - Ett sätt att synas" där jag som konsult hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken på webben. Utöver min roll som konsult i Hemsida24 har jag med åren hunnit skapat drygt 180 hemsidor. Några av dem kan du se på sidan referenser här >

Det här kan jag hjälpa dig med

Som konsult i webbverktyget Hemsida24 kan jag hjälpa dig med: 

1. att få besökare till hemsidan
2. att få besökaren att stanna kvar,utforska och ta del av innehållet
3. att få besökaren till en handling (kundkonvertering)  t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något.

Jag som person

Nyckeln för mig är glädje och samarbete. Genom lyhördhet och tät, personlig kontakt sätter jag mig in i mina kunders målbild och vad de ytterst vill ha ut av samarbetet. Genom min  egen kompetens, erfarenhet och ständiga fortbildning säkerställer jag att alltid ligga i framkant. Därutöver arbetar jag aktivt med gedigna yrkesnätverk med kompletterande kunskap - jag älskar att sammanlänka behov med kompetens.

Jag beskrivs av mina kunder som idérik och entusiasmerande då jag har lätt för att motivera och inspirera. Min positiva livssyn gör att jag ser dina utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Jag anlitas för min personlighet och förmåga att lyssna in, anpassa och leverera. Mina kunder uppskattar min idérikedom, kreativitet men även den struktur och trygghet de får ihop med mig. 

Välkommen att kontakta mig om du känner att jag är rätt person att hjälpa dig.
Ring eller sms:a 073 700 4515
Mejla till: anna@annaaxman.se

Eller skriv till mig via formuläret nedan. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: konsult hemsida24

Om du behöver hjälp med kvalitetsledning, miljödiplomering eller arbetsledning så hittar ni rätt tjej för jobbet hos Tillväxtbårån Mineva som är aktiv i norra Halland & Göteborg.  

Det gar varit ett sant nlja att få hjälpa dem med utformandet av deras nya hemsida och utveckling av sökmotoroptimering för nya tjänster. 
www.tillvaxtbyran-isokonsult.se

Varmt lycka till! 

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida göteborg

Lagom i tid inför höstens nollmning på Högskolan i Halmstad så slår Studentskeborgen upp pportarna och erbjuder ett helt nytt studentboende för kvinliga studenter i Halmstad. 

Hemsidan kommer att uppdateras med nya interiörbilder allt efter som rennoveringsarbetet slutförs. 

Grattis och stort lycka till med er nya hemsida och fina studentboende! 

Ska du studera  i Halmstad så kika gärna in på deras hemsida Studentskeborgen Halmstad
www.halmstadsstudentskeborg.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida halmstad

Önskar Birgitta Frenzel på Vida Coach & Konsult i Varberg varmt lycka till med sitt nya företag och hemsida.

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Ännu en hemsida har sett dagens ljus.  Den här gången är det företaget Hållbart by Skalare AB i Malmö som fått en ny och sökoptimerad hemsida.

Behöver ni någon gång hjälp av en mycket kompetent, proffsig och super trevlig konsult med passion för hållbarhet, Agenda 2030 och de Globala målen, social innovation eller social hållbarhet så rekommenderar jag å det varmaste Katarina Skalare på Hållbart by Skalare AB!

www.hallbartbyskalare.se

Välkommen att kontakta mig om du vill få en offert på ny hemsida i Hemsida24!

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Den här gången är det det nystartade företaget Halmstadfönster som fått en ny, responsiv och sökoptimerad hemsida.

www.halmstadfonster.se ​​​​​​​

Välkommen att kontakta mig​​​​​​​ om du är intresserad av en ny hemsida!

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida

Så har Akupunkturkliniken i Halmstad fått en ny, sökoptimerad och responsiv hemsida i verktyhet Hemsida24. 

www.akupunkturklinikenhalmstad.se

Välkommen att kontakta mig om du vill ha en offert på ny hemsida i verktyget Hemsida24. 

 

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Nu har Irenes Massage i Köinge mellan Falkenberg och Ullared fått en ny, seo optimerad och responsiv hemsida. 

Önskar Irene varmt lycka till och hoppas att många nya kunder hittar till och väljer henne nu när hemsidan och hennes tjänster är ordentligt sökbara (seo optimerade) och hemsidan fått en mer kundorienterad layout och grafisk profilering. 

Kika gärna in på Irenes hemsida www.irenesmassagefalkenberg.se

Behöver du hjälp med en rosponsiv och seo optimerad hemsida så kan du läsa mer om mina tankar kring hemsidor som säljer och hur jag arbetar med hemsidor här >

Kontakta mig gärna på tfn 0737-004515 eller  anna@annaaxman.se om du vill veta mer.

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Idag lanserade vi hemsidan för deckarförfattaren C T Karlsson som snart är aktuell med boken Bittert svek,  den första boken i  hennes deckarserie Falkenbergsmorden.

C T Karlsson inspireras, bor och arbetar i sitt hem vid havet i halländska Glommen utanför Falkenberg där även större delen av bokens handling utspelar sig. 

Med ett hjärta som slår för Falkenberg och lite extra för Glommen bjuder hon nu in alla som vill dela hennes glädje till sin releasefest i Glommen den 28 maj. 

Anmäl dig till boksläppet, reservera en bok eller läs mer om C T Karlsson och boken Bittert Svek på www.falkenbergsmorden.se eller www.forfattarectkarlsson.se 


Jag önskar C T Karlsson varmt lycka till med boksläppet och sitt fortsatta skrivande. Och självklart har jag reserverat ett signerat exemplar av Bittert Svek.

Hoppas vi ses på festen!

Läs hela inlägget »
Etiketter: hemsida seo

Våren 2015 gjorde min vän Christian Haneson och jag en annorlunda och mycket uppskattad förläsning om värdskap och digitalt värdskap för turism- & destinationsutvecklingseleverna på Campus Varberg i Halland.

Den här föreläsningen vill vi utveckla och göra mer av kände vi spontant båda två. Sagt och gjort.  Med våra gemensamma erfarenheter inom servicebranschen i kombination med vår passion för värdskap skapade vi föreläsningen  "värdskap upphöjt i två" där Christian fokuserar på det "fysiska värdskapet" och Anna Åxman delar med sig av sina tankar, erfarenheter och trender runt det "digitala värdskapet" på webben.

Det vi båda har gemensamt är att vi båda har ett historiskt förflutet från servicebranschen, både  internationellt, nationellt och lokalt i Halland.

vem behöver lyssnar på oss?

Vi vänder oss till företag, organisationer, föreningar och destinationer som vill lyfta sin service gentemot kunder, medlemmar och besökare. 

föreläsning eller workshop?

Vi kan göra kortare inspirationsföreläsningar eller anpassade workshops både halv- och heldag efter syfte och behov.

En annorlunda föreläsning & workshop om Värdskap när föreläsare Anna Åxman & Christian Haneson föreläsaer om värdskap och det digitala värdskapet på webben.
Läs hela inlägget »

 Förutom att jag gör hemsidor med känsla, föreläser & håller workshops så är jag konsult och företagsrådgivare

Jag hjälper små och medelstora företag med digital affärsutveckling och marknadsföring på webben. Det kan vara frågor gällande SEO sökmotoroptimering, webbstrategi, webbutiker, att skapa en responsiv, användarvänlig och säljande hemsida och marknadskommunikation i social media.

Läs gärna mer på sidan "konsultation" >

 Anlita mig om du vill ha en responsiv, tydlig och lättanvänd hemsida som är lätt för kunden att navigera på. 

En webbdesign som återspeglar den känsla som dina produkter, tjänster och ditt varumärke står för.
 

En sökmotoroptimerad hemsida där vi tillsammans tar fram relevanta sökord och söktermer så att din hemsidas innehåll placerar sig högt vid sök i sökmotorer så som Google.


En hemsida i ett lättanvänt verktyg som gör det enkelt för dig att hantera och uppdatera själv.

Vi kan till och med göra din nya hemsida tillsammans unde coaching av mig. 
  
Läs mer om  hemsida  här >

 Att hålla föreläsningar och workshops är något av det roligaste jag vet. 

Användarvänliga hemsidor, sökmotoroptimering, webbstrategi, digital affärsutveckling, marknadskommunikation, entrprenörskap och digitalt värdskap är några av de ämnen som jag gärna delar med mig av. 

Varje uppdrag är unikt och jag utformat och anpassar därför  innehållet efter ert syfte och önskan.

Exempel på mina föreläsningar & workshops >

 Här hittar du mig på LinkedIn och min företagssida på Facebook