Logo vit platta för mobil

Hjälp, råd & konsultation Hemsida24

Behöver du hjälp, råd eller konsultation i Hemsida24. Under mina 10 år som webbdesigner och konsult i webbverktyget Hemsida24 har jag hjälpt hundratals företag med sökmotoroptimering (SEO), konverteringsoptimering, grafisk formgivning och webbstrategi.

Sedan 2010 driver jag mitt eget företag "Anna Åxman - Ett sätt att synas" där jag som konsult hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken på webben. Utöver min roll som konsult i Hemsida24 har jag med åren hunnit skapat drygt 180 hemsidor. Några av dem kan du se på sidan referenser här >

Det här kan jag hjälpa dig med

Som konsult i webbverktyget Hemsida24 kan jag hjälpa dig med: 

1. att få besökare till hemsidan
2. att få besökaren att stanna kvar,utforska och ta del av innehållet
3. att få besökaren till en handling (kundkonvertering)  t.ex. boka ett möte, göra en intresseanmälan, köpa eller beställa något.

Jag som person

Nyckeln för mig är glädje och samarbete. Genom lyhördhet och tät, personlig kontakt sätter jag mig in i mina kunders målbild och vad de ytterst vill ha ut av samarbetet. Genom min  egen kompetens, erfarenhet och ständiga fortbildning säkerställer jag att alltid ligga i framkant. Därutöver arbetar jag aktivt med gedigna yrkesnätverk med kompletterande kunskap - jag älskar att sammanlänka behov med kompetens.

Jag beskrivs av mina kunder som idérik och entusiasmerande då jag har lätt för att motivera och inspirera. Min positiva livssyn gör att jag ser dina utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Jag anlitas för min personlighet och förmåga att lyssna in, anpassa och leverera. Mina kunder uppskattar min idérikedom, kreativitet men även den struktur och trygghet de får ihop med mig. 

Välkommen att kontakta mig om du känner att jag är rätt person att hjälpa dig.
Ring eller sms:a 073 700 4515
Mejla till: anna@annaaxman.se

Eller skriv till mig via formuläret nedan. 

Etiketter: konsult hemsida24

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln