Logo vit platta för mobil

Kurs i social media för småföretagare

I måndags hade vi avslutning för den första gruppen småföretagare som gick kursen i social media för företagare arrangerad av LISA Halland.

 

Under kursens tre kutrskvällar har vi bekantat oss med band annat twitter, linkedin, youtube, blogg och facebook. Vi har skapat företagssidor på facebook, lärt oss hur man administerar dem, använder de olika funktionerna, länkar ihop olika funktioner och applikationer men vi har även kikat på webbstrategi, säkerhet, sökoptimering och hur man kan nätverka i de olika sociala medierna.

 

En rad företagssidor har skapats och publicerats och det är med stor glädje jag ska följa dem här på webben. Företag som varit med: Sävekulla, Ullared Lantmänn, Gussbo Gård, Unos Loge, Tiraholms Fisk, Ya-Poh, Karlsbergs Gård, Axtorna B&B, Hylte Turist Inspiration,

 

Men nu förbereder jag mig för nästa kurs som börjar redan på måndag den 23 maj. Då träffar jag ett nytt gäng företagare i Halland som är nyfikna på webbmarknadsföring och social media.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln