Logo vit platta för mobil

THE PHOTOGALLERY HALMSTAD

Albert Watson: Kate Moss - på THE PHOTOGALLERY HALMSTAD Albert Watson: Kate Moss - på THE PHOTOGALLERY HALMSTAD

I dag var jag med och lanserade hemsidan för ett nytt konstgalleri - THE PHOTOGALLERY HALMSTAD. Ett modernt så kallat pop-upp galleri med internationella konstverk av kända fotokonstnärer.

 

Hemsidan var lite av en utmaning, Gallerist Nette viste precis va hon ville ha. En elegant, flott men samtidigt så enkel och avskalad hemsida som möjligt. Satte mig lite på prov men det är roligt med utmaningar och med medvetna kunder. Även sökoptimeringen är en utmaning. Vilket galleri vill inte ligga höst i sökmotorerna så som googles vid sök på tex galleri, konst, fotokonst för att inte tala om alla de kända fotokonstnärernas namn.

PÅ tal om kända fotokonstnärer så var även det en utmaning, vi fick me samtliga av dem om deras medgivande satt publisera deras fotokonst på THE PHOTOGALLERYS hemsida. Men, det gick bra!

Galleriet är till för dig som kanske redan samlar på konst, älskar fotokonst och vill få hjälp med att hitta unika objekt. Men den är även för dig som är samlare som vill ha råd om fotografer, olika tekniker med mera.

THE PHOTOGALLERY vill nå ut med konsten och ställer ut sin konst på olika platser runt om i Skandinavien. Gallrist Nette kommer även arrangera utställningar, stora som små, på en mängd olika platser och självklart kan du köpa konst direkt av Nette. Ta en titt på hemsidan och slå henne en signal om du hitar något som fångar ditt intresse.

Nu önskar jag Nette & THE PHOTOGALLERY HALMSTAD all lycka och framgång med sitt koncept!

www.thephotogallery.se

Etiketter: sökoptimering hemsida

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar