Logo vit platta för mobil

3 x Workshop Facebook & Sökoptimering på moo:t i Kungsbacka

Missa inte chansen! Med start torsdag den 26 april och ytterligare två torsdagar i vår (3/5 & 10/5) kommer Anna Åxman att hålla tre workshops på temat social media och sökoptimering för företagare i Moo:t's lokaler i Kungsbacka. Begränsat antal deltagare, så 1 till kvarn. Och, du kan betala med Nyföretagarchecken. 1 check/workshop eller mot faktura 500 kr + moms. Välkommen!

 

PROGRAM

Torsdag 26/4. Kl. 16-19. Vi inleder med en inspirationsföreläsning & seminarium om affärsnyttan med sociala medier och vikten av att synas med hjälp av sökoptimering. Anna visar framgångs exempel på företag som lyckats och hjälper oss igång med företags sida på Facebook. Max 35 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 23/4 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Torsdag 3/5 Kl. 16-19. Workshop fler affärer med Facebook. Vi går igenom olika inställningar, funktioner och vikten av en marknadsplan, tydliga mål och att lägga upp strategi för sin närvaro på Facebook. Anna bjuder på en rad handfasta råd och tips. Max 18 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 30/4 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Torsdag 10/5 Kl. 16-19. Workshop: Att synas i bruset på nätet är inte en konst, det är "know how" och hårt arbete. När googlade du ditt företag eller dina produkter senast? Anna lär oss om hur man sökoptimerar sin hemsida och ger den en skjuts i social media. Max 18 deltagare. Sista dag för anmälan måndag den 7/5 till: ekmananna@live.se och gärna även i evenemanget här.

 

Pris: 1 Nyföretagarcheck per tillfälle alternativt 500 kr + moms per deltagare och workshop.

OBS! För giltig anmälan maila till: ekmananna@live.se och uppge hur du önskar betala. Med nyföretagarcheck eller faktura. Om du önskar faktura vill vi att du mailar oss ditt företagsnamn och fakturaadress.

 

Vill du veta om du är berättigad till Nyföretagarcheckar och hur du ansöker så hittar du mer information på Annas hemsida här:
http://www.annaaxman.se/nyheter/nyföretagarchecken

 

Vill du veta mer om företagarnätverket moot:e, besök deras hemsida www.moot.se

 

Välkommen!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln