Logo vit platta för mobil

Helgkurs 20 & 21 oktober "Att skaffa hemsida" och "Social media för företag"

Sociala medier med Facebook som största aktör öppnar nya möjligheter för företag att marknadsföra sig på. Därtill besöker allt fler webben via sina telefoner och surfplattor. Detta ställer högre krav på tekniken för att man ska synas bra även på den mobila webben.

 

Den här kurshelgen är indelad i två separata kursdagar där vi på lördagen fokuserar på temat "Att skaffa hemsida" och söndagen på "Social media för företag". Kurserna kan bokas var och en för sig, men för er som står i begrepp att skaffa hemsida eller göra om er nuvarande hemsida rekommenderar jag båda kursdagarna.

 

Lördag den 20 oktober kl 13-17: Att skaffa hemsida

Domännamn, webhotell, publiceringsverktyg och sökoptimering (SEO). Nästa år spås mobilen gå om datorn som den mest vanliga enheten för att surfa på Internet. Då är det viktigt att tekniken hänger med, för alla vill vi ju kunna synas bra även på den mobila webben.Vi reder ut de olika begreppen och tittar på för och nackdelar med några av de vanligaste publiceringsverktygen för att skapa en web- & användarvänlig hemsida.

 

Söndag den 21 oktober kl 10-14.30: Social media och Facebook som hjälpmedel och verktyg

Under dagen lär du dig hur du professionellt använder Facebook, bloggar och Youtube för att kommunicera med din målgrupp. Du kommer att få en genomgång av hur Facebook används som ett viktigt hjälpmedel och verktyg i din marknadsföring.

 

Plats: Gits Gård i Stafsinge, Falkenberg

Läs mer om kurserna, anmälan och hur du kan finansiera kurserna med hjälp av Nyföretagarcheckarna här: www.annaaxman.se/kurser/hemsida-socialmedia

 

Handledare: Anna Åxman

 

Pris: 2 st Nyföretagarcheckar alternativt 1000 kr + moms per deltagare och kursdag. I priset ingår kurs, mingel, fika eller lättare lunch.

 

Varmt välkommen!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar