Logo vit platta för mobil

Ansök om Konsultchecken i Halland och få hjälp med hemsida, sökoptimering och marknadsföring i Social Media

Små och medelstora företag i Halland kan ansöka om att få bidrag med upp till halva konsultkostnaden när en eller flera externa konsulter ska anlitas för företagsutveckling. Konsultchecken kan vara på högst 50.000 kronor. Syftet med bidraget är att öka konkurrenskraften hos de halländska företagen genom att stimulera till vidareutveckling och förnyelse, som på sikt kan skapa nya arbetstillfällen.

 

Du kan använda konsulteckecken till:

  • Produkt- och tjänsteutveckling
  • Produktionsutveckling
  • Marknadsutveckling
  • OrganisationsutvecklingFoU, Forskning och utveckling
  • Övrig affärsutveckling

En av mina kunder som ansökte om och fick konsultchecken är coachen och Feng Shui konsuten Anneli Andersson som även driver Karlsberg Gård. Hon änvände bland annat konsultchecken för att utveckla sina produkter och tjänster samt till att få hjälp med sin nya hemsida och konsultation inom webmarknadsföring och social media.

 

Ansökningstid:

Du kan ansöka om konsultcheck fram till 1 juni 2013*. Konsultinsatsen måste vara genomförd och inlämnad till Region Halland senast 1 oktober 2013.

 

Läs mer om hur du ansöker om Konsultchecken på www.regionhalland.se/konsultcheckarhär>>

 

Välkommen att ringa mig Anna Åxman på 0737-004515 eller meila mig på anna.axman@home.se om du är intresserad av en ny hemsida eller vill ha hjälp med din webmarknadsföring.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar