Logo vit platta för mobil

Digital marknadsföring & företagspresentation

Låt mig presentera Karlsberg Gård, ett litet smulttronställe mitt i Halland (mellan Varberg & Falkenberg). En av de företagspresentationer jag gjort i form av bildspel med text och musik för att skildra deras unika miljö, för minikonferens, kurser, möhippor, släktträffar, kompisgäng, bröllop & fest.

Presentationen har de lagt upp & sökmotorsoptinerat bland annat på YouTube men även på deras hemsida, Facebook sida mm.

En "filmsnutt" som denna är inte så svår att tillverka om du har en stor bildbank att tillgå och det blir ett utmärkt komplement för synas i de organiska söken på sökmotorer så som Google etc om du sökoptimerar presentationen rätt.

Vill du se Karlsberg Gårds presentation kan du prova att söka på YouTube på; konferens, kursgård, bröllop, möhippa, fest, aktiviteter, eller marknadsföring i kombination med Halland eller Varberg. Eller så följer du länken här >>

Kontaka mig gärna om du vill veta mer eller om du önskar prisuppgift för liknande presentation av ditt företag!
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv