Logo vit platta för mobil

Hjälp med ny hemsida för Skalarit i Göteborg

Vad är ditt mål & syfte med din hemsida? När jag i våras blev kontaktad av mjukvaruföretaget Skalarit i Göteborg ville de ha en ny hemsida, men inte för att få fler kunder utan för att få fler & bättre medarbetare.

Efterfrågan på deras IT tjänster är stor och de behöver växa. De söker därför mjukvaruutvecklare som kan hjälpa dem utveckla båda webbapplikationer och backendsystem.
 

Tog med mig fotograf Marie Hidvi www.hidvi.com och for till Göteborg för att möta ledningen & deras personal på hemmaplan. Vi intervjudare & fotograferade i en halv dag och resultatet blev denna nya hemsida där vi lagt fokus på bildspråk och framför allt "vill du jobba hos oss".

Det ska bli spännande och se om de får fler sökanden på sina jobbannonser när de nu hänvisar till sin nya hemsida. Och,  vill du jobba för ett mindre konsulbaserat mjukvaruföretag med kontor i Göteborg där det ges utrymme för innovation och påverkan? Kontakta www.skalarit.se


Välkommen att kontakta mig om du vill ha en offert på en ny hemsida!
Etiketter: hemsida

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar