Logo vit platta för mobil

Entreprenörsskap utan gränser

Lördag den 8 mars kl 10.30 är du varmt välkommen till Mångfaldsmässan på Skottorps slott. Jag ger min föreläsning "Entreprenörsskap utan gränser". En fartfylld, spännande och rolig föreläsning i bild och ord där jag bjuder på mina äventyr som ung entreprenör och lyckosökare i Ryssland under åren 1991 - 2003.

Därefter öppnar mässan och mötesplatsen med utställare från olika branscher, t ex: Lulushop, Frejas fina får, AlphaCE, Ängsgården Örtbod Massage & Hälsa, metzdesign, JAG bygger film, Petre Media, Hälsokällan, Fågel Fri, MacMedia, Catharina Svala, Healingstugan, Beauty-E-Life, Spirit Road, Naturkliniken, Esters Design och självklart WiN Laholm. Rawfoodcaféet, fixar lunch och fika till sugna mässbesökare! Ulvereds Hjorthägn tänder grillen och erbjuder nåt att äta. Laholm utan gränser och Kvinnor för fred berättar om sina verksamheter. Laholms Näringslivskontor och Almi Företagspartner erbjuder sina tjänster. Slottsmejeriet är öppet och säljer ost.

Så missa inte den 8 mars kl 10.30 på Skottorps slott.

Alla är välkomna. Fri entré. Ta med dig vänner och kontanter!

Varmt välkommen!
Etiketter: föreläsning

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar