Logo vit platta för mobil

Du vet väl att du genom Timbanken.se kan få träffa mig och få kostnadsfri rådgivning kring strategier för marknadsföring av ditt företag?

Anna Åxman Marknadsföring är en liten marknadsbyrå som med stort engagemang och personlig service erbjuder små och medelstora företag i Halland konsultation och hjälp med bland annat digital affärsutveckling såsom webbutveckling, hemsidor, sökmotorsoptimering, webbkommunikation och strategier för sociala medier.

Jag har ett förflutet från serviceindustrin och har arbetat med marknadsföring i många år, både i Sverige och i utlandet. Genom åren har jag samlat på mig mängder av erfarenhet och skaffat ett fantastiskt kontaktnät. Idag är jag  bland annat medlem i Näringslivet i Falkenberg, TEK och är diplomerad företagsmentor för Connect Väst.

Du ansöker om konsulttimmar på Timbanken.se och mig hittar du under området "Marknad & Sälj" och mitt kontor har jag i vackra Vessigebro utanför Falkenberg, mitt i Halland.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Etiketter: konsult

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar