Logo vit platta för mobil

Jag stödjer cancerrehabilitering genom att vara företagsvän hos Livslustfonden Cancer

Cancer en sjukdom som skakar om

En av tre personer drabbas någon gång i sitt liv av cancer. Bara i år har många både släktingar och vänner drabbats.

I dag räddas många fler personer än för tio år sedan, men vägen tillbaka till ett fungerande privatliv och arbetsliv är svår. Många mår dåligt efter en cancersjukdom och har svårt att hitta tillbaka till livslust och glädje trots att de är färdigbehandlade ur ett medicinskt perspektiv.

Jag bestämde mig för att bidra på något sätt också kom möjligheten till mig. Genom att bli företagsvän med Livslustfonden Cancer så kan jag bidra till att någon medmänniska får hjälp med sin cancerrehabilitering.

Du kan också bidra

Det finns flera sätt att bidra på. Du kan bli privat medlem, ge en engångsgåva i form av valfritt belopp, skänka en minnesgåva för att hedra bortgången av en vän eller kollega och som arbetsgivare eller företagare kan du bli företagsvän. Läs gärna mer på www.livslustfondencancers.se.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar