Logo vit platta för mobil

Annorlunda föreläsning om värdskap - Värdskap upphöjt i 2

Våren 2015 gjorde min vän Christian Haneson och jag en annorlunda och mycket uppskattad förläsning om värdskap och digitalt värdskap för turism- & destinationsutvecklingseleverna på Campus Varberg i Halland.

Den här föreläsningen vill vi utveckla och göra mer av kände vi spontant båda två. Sagt och gjort.  Med våra gemensamma erfarenheter inom servicebranschen i kombination med vår passion för värdskap skapade vi föreläsningen  "värdskap upphöjt i två" där Christian fokuserar på det "fysiska värdskapet" och Anna Åxman delar med sig av sina tankar, erfarenheter och trender runt det "digitala värdskapet" på webben.

Det vi båda har gemensamt är att vi båda har ett historiskt förflutet från servicebranschen, både  internationellt, nationellt och lokalt i Halland.

vem behöver lyssnar på oss?

Vi vänder oss till företag, organisationer, föreningar och destinationer som vill lyfta sin service gentemot kunder, medlemmar och besökare. 

föreläsning eller workshop?

Vi kan göra kortare inspirationsföreläsningar eller anpassade workshops både halv- och heldag efter syfte och behov.

En annorlunda föreläsning & workshop om Värdskap när föreläsare Anna Åxman & Christian Haneson föreläsaer om värdskap och det digitala värdskapet på webben.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar