Logo vit platta för mobil

Vad gör en sökmotorskonsult?

För att kasta lite mer ljus på vad för typ av arbete som en SEO-konsult utför efter den grundläggande optimeringen så vill jag dela med mig av denna vidoe skapad av Rand Fishkin på Moz som tar upp just detta ämne på Whiteboard Friday (Rands återkommande videoinlägg om SEO).

Rand Fishkin berättar här nedan vad en sökmotoroptimerare gör i sitt dagliga arbete. Videon är på engelska och tar 6 minuter

På min sida  sökmotoroptimering har jag listat mina bästa tips och råd på hur du med on-page sökoptimering på din hemsida kan förbättra sökbarheten på dina produkter och tjänster.

Vill du anslita mig som sökmotor-konsult kan du läsa mer om det på sidan "konsultation". Där hittar du även prislista och jag tipsar om Timbanken.se, där jag är upphandlad konsult. Till Timbanken kan alla företagare i Halland vända sig för att få gratis konsulttimmar för hjälp med t. ex. försäljnin, webbaserad marknadsföring och sökmotoroptimering.

Sökmotorkonsult Anna Åxman - som sökmotorkonsult vänder jag mig till webbyråer och företag som vill ha hjälp med äkta on-page sökmotoroptimering och strategi för framgångsrik sökoptimering.
Etiketter: sökoptimering seo

Senaste inlägg

Bloggarkiv